skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Elendigheten fortsetter for Viking

Viking tapte 1-0 for Ham-Kam på hjemmebane i går. Nå er de på 3. siste plass på tabellen.

Publisert 24.05.2004 08:18.

Ståle Solbakkens Ham-Kam-mannskap imponerte igjen. Foran 12.716 tilskuere på Viking Stadion vant hamarlaget etter mål fra Espen Olsen i første omgang.

Det var gjestene som kom best i gang på Viking Stadion. Allerede før minuttet var gått sendte Geir Frigård i vei et skudd fra god posisjon. Og etter snaue kvarteret var samme Frigård der igjen og headet i stolpen.

Viking eide imidlertid ballen i store deler av førsteomgangen, men de slet med å komme til de store mulighetene.

De største sjansene i første omgang var det nemlig gjestene som spilte seg til. Og i det 33. minutt var det klart for scoring. Espen Olsen fikk servert et glimrende innlegg og bare bredsidet ballen i bue over en sjanseløs Frode Olsen.

Massivt Viking-press

Andreomgangen startet med et enormt trykk fra Viking. I de første minuttene kunne både innbytter Bjørn Berland og Erik Fuglestad utlignet.

Berlands skudd ble avverget av en god keeper Haagenrud, og Fuglestad – som fikk ta ned ballen uhindret inne i feltet – avsluttet i tverrliggeren.

Viking fortsatte å tvinge bortelaget tilbake på banen. Til tider var det antydning til kaos i Ham-Kam-feltet, og Viking hadde nok av muligheter til å putte ballen i mål. Men Solbakkens gjeng forsvarte seg med nebb og klør.

Det endte godt for Ham-Kam som var heldige som fikk med seg tre poeng fra Viking Stadion. Likevel; tre poeng er tre poeng; og Kamma henger – mot alle odds – fortsatt med i toppen av Tippeligaen.

Av: Thomas Kolåsæter og Wenche Lamo Hadland