skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40
POSTADRESSE:

NRK Rogaland

Boks 614 Madla

4090 Hafrsfjord

BESØKSADRESSE: Kringkasterveien 11

Ullandhaug

TELF: 51 72 72 72
FAKS: 51 72 72 55
Nettredaktør:

Bjørn Grimen

Tilrettelegging for nett:

Wenche Lamo Hadland


 

Sesongoppkjøring på La Manga

I dag starter sesongoppkjøringen for alvor for Viking når laget møter de amerikanske Colubos Crew til treningskamp i spanske La Manga.

Publisert 28.02.2005 09:56. Oppdatert 28.02.2005 10:37.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Av: Lars Navestad og Torunn Westvik Tørneng

Laget består av de 11 trener Roy Hodgson vil satse på frem mot seriestart. Viking-treneren hadde i hvert fall en overraskelse å by på.

Hangeland flyttes

I dagens treningskamp mot Cloubos Crew er Paulsen Hangeland flyttet fra sin vante midtstopperplass og opp som anker på midtbanen.

- Jeg har spilt på den plassen før og gjort det bra. Vi får se hvordan det går. Der er stor konkurranse bak i forsvaret, så det er vel grunnen til forandringen, sier Brede Paulsen Hangeland.

Styrker laget

- Dette gjør jeg for lagets beste. Det kan gi oss en ekstra dimensjon på midtbanen. Ikke minst p.g.a. Hangelands fysiske styrke, hans kapasitet til å vinne ballen og det at han er god i luftdueller. Hans beste periode i klubben tidligere var da han spilte på denne plassen. Det var en veldig positiv periode for Viking, sier trener Hodgson.

Overraskelsen

Den største overraskelsen i uttaket er Trygve Åse Lunde. 19-åringen som skal spille på høyrekanten har imponert treneren de siste treningskampene.

- Hans innsats har alltid vært god. Han fortjener å få en sjanse. I dag starter han i en mer seriøs kamp enn det han har vært med på til nå, sier Hodgson.

- Det er kjekt å bli tatt ut til første treningskampen, men det er enda lenge til oppkjøringen. Jeg føler at det går bra, men har en del å gå på enda, sier en beskjeden Åse Lunde.

- Han er veldig god med ballen, har et godt blikk for spillet og er en ung men enda uerfaren spiller. Han kan ikke lære uten å få spille. Vi tar det steg for steg, avslutter Hodgson.

Siste saker:

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Rogaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Rogaland!
Mer

Rogaland

Nyheter fra Rogaland finner du på nye sider:

 
10 SISTE NRK ROGALAND
Viking
Klepp
Stavanger Oilers
Stadionsaken
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no