skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40
POSTADRESSE:

NRK Rogaland

Boks 614 Madla

4090 Hafrsfjord

BESØKSADRESSE: Kringkasterveien 11

Ullandhaug

TELF: 51 72 72 72
FAKS: 51 72 72 55
Nettredaktør:

Bjørn Grimen

Tilrettelegging for nett:

Wenche Lamo Hadland


 

Viking slo Bodø/Glimt 2-1

Viking vant fortjent etter mål av Egil Østenstad og Petter Kovacs. Bodø/Glimt var best i første omgang og ledet 1-0 ved pause.

Publisert 10.04.2005 22:51. Oppdatert 10.04.2005 22:52.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Øystein Ellingsen og Siri Bjelland Berven

Klokt og godt spill i andre omgang sikret seier for Viking. Foran 15 300 tilskuere på Viking stadion ledet gjestene 1-0 ved pause. Men i andre omgang var hjemmelaget best, og vant fortjent. Egil Østenstad laget det første målet for Viking og to minutter før slutt ordnet Peter Kovacs seieren for hjemmelaget. Egil Østenstad synes det er topp å vinne på denne måten.

- Det er nesten den måten å vinne på som er best i fotball. Vi får en i trynet og må reise oss, og så klarer vi det veldig bra. Det er sånn det skal være på Viking stadion, sier Østenstad.

Egil Østenstad jubler etter å ha utlignet mot Bodø/Glimt. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix

Treneren roste laget

Målene kom sent, men de kom godt for Viking. Etter en dårlig første omgang var det et nytt lag som kom på banen i andre omgang. Godt hjulpet av en utvisning for Bodø/Glimt malte Viking-kvernen sakte men sikkert gjestene i senk. På slutten av kampen spilte de i tillegg med tre kraftige spisser: Hannes Sigurdsson, Peter Kovacs og Egil Østenstad. Trener Roy Hodgson var en fornøyd mann etter kampen. Han roste hele laget for en strålende andre omgang.

- Jeg er veldig fornøyd med alle. Jeg er fremfor alt fornøyd med laginnsatsen, fornøyd med deres modne innstilling. Jeg er glad vi kunne vise vårt publikum at i våre beste stunder er vi et dyktig fotballag, sier Hodgson.

Håper publikum er fornøyd

Kaptein Brede Hangeland slet litt i første omgang. Etter pause var han sjef på midtbanen, og han jublet hemningsløst da Kovacs scoret seiersmålet to minutter før full tid.

- Det var forløsende. Målet var utrolig deilig. Det har jo bygd seg opp et visst press i løpet av de siste dagene, så det var herlig å kunne vinne. Selv om det ikke var festfotball klarte vi å hale i land tre poeng. Jeg håper publikum er fornøyd med det, sier Hangeland.

LENKER
Siste saker:

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Rogaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Rogaland!
Mer

Rogaland

Nyheter fra Rogaland finner du på nye sider:

 
10 SISTE NRK ROGALAND
Viking
Klepp
Stavanger Oilers
Stadionsaken
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no