skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40
POSTADRESSE:

NRK Rogaland

Boks 614 Madla

4090 Hafrsfjord

BESØKSADRESSE: Kringkasterveien 11

Ullandhaug

TELF: 51 72 72 72
FAKS: 51 72 72 55
Nettredaktør:

Bjørn Grimen

Tilrettelegging for nett:

Wenche Lamo Hadland


 

Les hva folk mener:


Publisert 03.08.2005 09:51. Oppdatert 26.09.2005 07:28.
-----------------------------------------------------------
Ca. 5000 gadd å se Viking spille den første kampen mot Austria Wien. Når ikke engang nærmiljøet bryr seg, hvorfor skulle tv-kanalene vise dette til resten av landet?

Østlending i Stavanger.

------------------------------------------------------------
Hei Aslak S. Myre

Nå må snart folk gi seg med at de vil ha Benny tebage, la nå han ver den store helten vår, slutt å mas om at han ska komma tebage heile veien. Benny e den store trenarhelten vår, og komme han tebage så e vel risikioen for at han stjernestatus får seg någen riper i lakken te stedet. Der finnes mange andre gode navn som kan få Viking videre opp mot tabelltoppen, navn som Baxter, Åkefoss og Bache e jo navn me kan stilla store forventninger te. Det trenge ikkje alltid ver Benny.

----------------------------------------------------------
Eg vart kjend med Kevin Keegan i Liverpool 1972.
Har treft han fleire gonger seinare.
Har berre godt å seia om han.
Så eg skjønar ikkje den hetsen mot Kevin som er skapt i visse krinsar i Rogaland.
Er det avindsykja? Er det nokon som tykkjer han er for god for Viking?

Aller først: Byrja på rette måten når ny trenar skal vurderast!
Hetsing og haussing skapar ikkje godt miljø for fornuftige vurderingar.

Kjell-Gunnar

-----------------------------------------------------------
Viking er selvsagt ikke gode nok til å ta gull.
-med en sliten Østenstad og hjemlengtende Nhleko på topp, blir det en mager høst.
Først og fremst blir det rundjuling i Bergen!
Hilsen Bergenser
-----------------------------------------------------------
Tåpeligt
jeg synes at det er helt dustete at ikkje mange kommer når viking spiller mot et så godt lag >:(
-----------------------------------------------------------
Leser med undring at Rugland og Myhre reagerer på lavt besøk under torsdagens UEFA-cup kamp. Men ærlig talt.......er det rart at publikum svikter når Viking-ledelsen får dollartegn i øynene og høyner billettprisene til det uanstendige? Hvorfor i all verden skulle man tro at publikum er villige til å betale mer for å se Viking spille mot et middelmådig europeisk fotball-lag enn f.eks.mot Rosenborg, Vålerengen eller Brann? Få øynene opp, Aslak og Ole, og innse at fotball blir for noen få spesielt interesserte samt dem som er så heldige å få et firma til å betale herligheten når billettprisene blir så høye. Jeg har lenge ment at fotballen er i ferd med å miste bredden i folket nå når økonomien har tatt overhånd, og dette er nok en bekreftelse på at så er tilfelle.

For å ta mitt eget tilfelle som et eksempel, vi er en familie på 7 som alle er sånn passe interessert i fotball. I blant finner vi det hyggelig å dra på en fotballkamp for ha en felles sosial og fin opplevelse. Senest på lørdag var vi hele gjengen og fikk med oss at Viking banket Rosenborg. For denne opplevelsen betalte jeg i underkant av kr. 500,- for familien, noe jeg finner helt akseptabelt for underholdning av den klassen vi fikk da. Skulle jeg tatt med meg familien for å sett gårsdagens kamp måtte jeg multiplisert prisen med minimum 3. Var underholdningsverdien 3 ganger høyere? Neppe.... Det sier seg selv at familier med en gjennomsnittlig årsinntekt vanskelig kan bruke beløp av denne størrelsen for å se en fotballkamp. Var det ikke bedre å kjørt samme pris som i eliteserien og fått fulle tribuner? Inntektene hadde sannsynligvis totalt sett blitt høyere når en tar i betraktning mersalget av pølser, kaffe etc. Fulle tribuner skaper trykk og en ubeskrivelig stemning, publikum blir revet med, og Viking får den ekstra spilleren som det ble nevnt at hjemmepublikummet utgjør.

Egil Fjøsne

------------------------------------------------------------
FOR EN GANG SKYLD KAN JEG VÆRE ENIG MED DEG ASLAK SIRA MYHRE!!

Endelig er det en sak jeg kan være enig med deg i, det mangler mye på en god fotballånd i denne byen.

En god supporter skal støtte i godt og vondt, og spesielt i en slik kamp som denne der vi kan ta et steg nærmere europaspill.

Ja jeg vet at prisene på billettene var store på langsidene, men kr. 200 på kortsiden for en slik kamp burde de fleste klart.

Skal vi nå toppen så må den tolvte spiller som skal være på tribunen være der, og de må være med å lage liv så det høres helt ned til Kristiansand og bort til Oslo`s aviser.
Vi må bli flinkere til å støtte laget vårt, selv om det ikke alltid går som en ønsker.
Kom på kamp og støtt laget i ALT og gi ALT!!

ALT FOR VIKING! Jakob Aa. Håland

-----------------------------------------------------------
Aslak har rett i at opphenting har blitt et mønster for Viking hjemme i Jåttåvågen. Men det er litt ålreit også for oss nervøse supportere. Nå kan vi gå og kjøpe oss kaffe på 0-1 i trygg forvissing om at det er forbigående, og være tilbake på plassene våre i god tid til å se Østen eller Allan utlikne. Deretter er det bare å vente og håpe på seiersmålet. Sånn sett var Rosenborg-kampen perfekt. Vi fortjente ikke 3-2 målet kampen sett under ett, og hva er vel mer tilfredsstillende enn å slå det svarthvite bartelaget på en heldig dag? Gode lag har flaks. Det vil si, flaks er ikke noe man har, det er noe man får.
MEN: Torsdag må Viking droppe vanen med å hente inn en ledelse. Bortemålsregelen bør borge for at Viking prioriterer defensiv organisering og kontringer, i alle fall i første omgang. Så kan de sette inn nådestøtet i andre. Jeg tror vi trenger 2 mål for å være trygge i Wien .

Hilsen
Den røde fare

-----------------------------------------------------------
Som en nøytral tilskuer kan man ikke annet enn å riste på hodet av alle rarer tanker Viking-folket kommer opp med. "Er det en svakhet at de blir liggende under eller en styrke at de kommer tilbake?" er den noe pussige problemstillingen man skal ta stilling til.

Var selv på stadioen og gjespet meg gjennom første omgang, og selv om andre omgang ikke var så veldig festlig heller, så var jeg likevel imponert over Vikings snuoperasjon. Det sier litt om vilje, mot og evne at man klarer å snu en sånn kamp. Det kan jo nesten se ut som om Viking er i ferd med å takle forventninger. Noen i denne byen fabler om gull, men det kan de bare glemme, men likevel må jeg innrømme at jeg før kampen tenkte at nå taper Viking typisk nok. Da RBK ledet 2-0 var jeg sikker på at jeg hadde fått rett, og da kampen var slutt var jeg, som sagt, imponert. Fortsetter Viking slik kan de få plass i neste års Royal League. En styrke? Sellvsagt!

Østlending i Stavanger

------------------------------------------------------------
Det spørs om ikke Østen angrer på at han svarte ja da Bjørnebye ringte ham en sein nattetime i Sirdal. For den ene omgangen han fikk spille, var den mest forglemmelige Norge har spilt siden den forferdelige Slovenia-kampen i VM-sluttspillet i gamle dager på 90-tallet. Årsaken til elendigheten er en kollektiv svikt, men særlig den patetiske forsvarsrekka som domineres av nåværende og tidligere Rosenborg-spillere. Hvor mange gode kamper har Riseth og Bergdølmo spilt i år? Og hvor mange kamper har overvurderte Sollie spilt back? Én. Klar feil av Hareide å ikke bruke Brede Hangeland, som er i form, er rask og plasseringssikker nok til å takle farten og dukk-opp-evnen til Kenny Miller. For den saks skyld har både Ronny Deila og Frode Hansen nok talent og rutine til å levere bedre resultater enn det Rosenborg-rekka til Hareide for tiden er i stand til. Vi får håpe at Rosenborg er ute av toppen i norsk fotball i lang tid framover, slik at landslagssjefen unngår å vanetenke seg til dårlige løsninger basert på innbilte kvaliteter hos spillere fra bartelaget. For sannheten er at de beste spillerne på norsk jord ikke hever lønna i Trondheim, men i Stavanger, Kristiansand, Bergen - og Oslo.

vlodribek

------------------------------------------------------------
Vil spillerne ha Semb? Det har ikke jeg hørt noe om ihvertfall. Hvis det er sant, og det må det være hvis Semb skal ha den minste sjanse i jobben, så er tanken interessant nok. Hvis det ikke er sant at spillerne vil ha ham, bør man glemme det tvert. Viking spillerne har gang på gang vist at de er en gjeng som må ha en tante Sofie som kan brøle til dem på trening. "Ansvar for egen utvikling" funker ikke med den gjengen der. De må holdes i ørene av en de respekterer. Vil de ha Semb, så må de støtte ham 100%. Den lokale pressen her vil nemlig raskt finne frem all gørra som var mot Semb tidligere og da kan vi fort være i gang med nok en negativ trenerspiral og så stabilt gode er ikke Viking at de takler det.

Siddisgutt

------------------------------------------------------------
Den eneste revolusjonen Aslak nå er opptatt av, er vel fotballrevolusjonen.
Å hente rogalendinger hjem er jo en vakker tanke, men trolig ekstremt lite i pakt med hva moderne fotball er i ferd med å bli. Og når man selger Bjarte Lunde Aarsheim, som er det mest lokale man kan tenke seg, til en serieleder som nesten setter ham rett inn på laget, ja da har Viking fortalt alle og enhver hvor mye de bryr seg om lokal forankring. Men å finne en trener som snakker litt penere om byen, burde kunne være innen rekkevidde.

Østlending i Stavanger
------------------------------------------------------------
Askil? Han heter jo Aslak! Og snart skal han lede Bokbadet. Det var sikkert derfor han var i hagen til Åsne på Frogner. Jeg har ingenting i mot at folk fra RV morer seg mens de venter på revolusjonen.

Erik
------------------------------------------------------------
Den kampen på Røkkeløkka var like spennende som den badmintonturneringen i hagen til Åsne Seierstad. Ikke sant, Askil?

Erik
------------------------------------------------------------
Enig med Myhre. Pisset om å trekke et storlag bare for å få penger i kassen, viser hvor lite tro norske fotball ledere har på at vi egentlig duger i Europa. Men hvorfor skulle ikke Viking ha som mål, å klare f.eks. en kvartfinale? Det er fullt mulig, men da hjelper jo selvsagt hvis de ikke trekker de aller beste. Når man ser hvilke lag som har vunnet europacuper opp igjennom, så ser jeg ingen grunn til at ikke Viking kan ha en mulighet.
Jeg sier ikke at den er veldig stor, men mulig er det! Men, som sagt, det virker ikke som om Viking eller de andre norske lagene for den del, tror noe særlig på mer enn 2 runde. Skuffende.

Siddisgutt.
------------------------------------------------------------
Det er kanskje litt urettferdig å kritisere Vikings ledelse, etterpåklokskap etc, men sett i ettertid så virker tankegangen rundt trener i Viking, noe tilfeldig. Olsen ble lansert i 2002. Da var det lokal forankring som var det viktige. Det var et dristig valg og hadde det lykkes hadde Rugland et co sikkert blitt genierklært. Det lykkedes imiderltid ikke, Berntsen tok over og så kom Hodgson. Hodgson må vel sies å stå så langt unna "lokal forankring" tankegangen man kan komme, sutrende over Stavanger, og særs unorsk med sine raserianfall, nykker, presseboykott etc.
De sportslige resultatene er vel greie nok: jobben hans var å unngå nedrykk i fjor, i år kjemper de rett under toppen. Det kan bli medalje og det kan bli 6 plass. Vi får se. Varene er vel levert, men spørsmålene man sitter igjen med er ganske mange.

Det som slår meg er Viking-ledelsens mangel på helhetstenkning. Det gjelder i alle ledd. Hva slags fotball laget skal spille, spillertyper, relasjoner til media, publikum etc. Viking ledelsen bør nå kanskje spørre
seg: Hva er Vikings sjel? Hva er Viking? En helhetlig tankegang i disse spørsmålene, bør tenkes nøye igjennom. Deretter bør man finne en dyktig trener som, i tillegg til mye annet, må kunne fronte disse. En start kan være å finne frem Eggens bok om "Godfoten". Det står ting der som det er verdt å lytte til.

Østlending i Stavanger (som selv om jeg aldri kommer til å holde med Viking, faktisk synes det er bedre med ett topplag i byen jeg bor i, enn en middelhavsfarer med rot og tull)

------------------------------------------------------------
Ser Sira Myhre karakteriserer LSK som knokkelknusere. Og det kommer fra en fyr som sympatiserer med laget til Hannes Sigurdsson...

-----------------------------------------------------------
Aslak treffer spikeren på hodet. Er selv fra Stavanger og sitter på felt E (ved siden av Hordekjernen). Jeg skulle mer enn gjerne stemt i sanger dersom det hadde vært noe dreis over utvalget. Slik det er nå sitter jeg og gremmer meg over alle de han-hette-Trygve-Nygaard-aktige sangene, Beverly-bekledningen og feks den desperate og krampaktige anerkjennelsen av alle som har hatt på seg den mørkeblå drakten men som troløst forlot oss for småpenger. Still noen krav, kjør litt stil, skriv bedre tekster og lær dere å synge. Først da kan det hende at alle sangglade gjerdehengere som meg joiner med. Slik det er nå forteller Hordene meg at man må være reklamebefengt, full og komme fra Jæren et sted for å passe inn. Dermed styres showet paradoksalt nok på en måte som ekskluderer folk med supporter-hjerter

Kampen
------------------------------------------------------------
Jeg er helt uenig, som vanlig. Viking Hordene er en fin gjeng, som alle bortesupportere (bortsett fra Brann Bermen) har det hyggelig med. De ønsker andre supportere velkommen og hygger seg med dem på Beverly før kampen, de lager stort sett aldri kvalm på kamp, og legger ikke opp til bråk med noen (ja, ja, det finnes kanskje noen episoder for alt jeg vet, men i det store og det hele så er Viking hordene anstendige). De kunne sunget litt mer og stått på litt til under kampene, men det kommer vel. Viking Hordene har ingenting å skamme seg over. Tvert i mot.

Men:

Som Østlending kan jeg ikke la være å kommentere dette: Det er så dønn typisk fotball-Norge å skrive om hvor latterlig få Lyn supportenre er. Men tenk på dette Sira Myhre: Bastionen, Lyns supporterklubb, har over 1500 medlemmer. Og dette i en by som konkurrerer med Vålerenga (som er den klubben det er politisk korrekt å være medlem av) + at Oslo er en by hvor 80% av de som bor der holder med laget i byen de "egentlig" kommer fra. Som Sira Myhre, Bondevik med mange flere. Hvor mange medlemmer har Viking Hordene mon tro? Rundt 1000 hvis jeg ikke tar helt feil. Det er ganske oppsiktvekkende egentlig. Bare rundt 1000 vil være medlem av Hordene i en by, der "alle" holder med Viking og det ikke er noe konkurranse med andre lag. Mens Lyn supporterne bare får dritt på grunn av et "veskant-image" som nok var relevant på 1920 tallet, man som bare erkekonservative-radikalere (tok du den?) elsker å komme med fordi det er så opportunt å "sparke oppover"! Selv om du langt fra er den første og selvsagt ikke blir den siste så er det det er et patetisk billig poeng av deg Aslak Sira Myhre.

På vegne av alle "ikke rogalendinger" + mange innfødte Viking-hatere også selvsagt, vil jeg takke Lyn for en flott forestilling mot Viking som heldigvis endte med tre poeng til dere. Nå blir det ikke mer gullsnakk i år. Takk skal dere ha!

Østlending i Stavanger

------------------------------------------------------------
Myhre har rett. Det som hadde vært flott, var om Hordene hadde lært seg å synge. Sånn som det er i dag, blir de overdøvet av bortesupporterne. Og ikke minst; sangene må bli bedre. Dagens infantile reportoar er stort sett en lidelse å høre på.

Hordene må også snarest gjøre noe med imaget sitt. I dag er Hordene synonymt med full, ung og harry mann med jærdialekt. Sorry, men dét er rett og slett ikke kult nok i Norges 4. største by.

Doktor Rygh

------------------------------------------------------------
Spillere som ikke er gode nok, har ikke noe på laget å gjøre. Ingen av de spillerene som nå er utleid, har gjort noe som tilsier at de skal spille på førstelaget til Viking.

Rosenborg har i en år-rekke leid ut spillere til andre klubber slik at de kunne få den erfaring og matching de trengte. Hoftun, Brattbakk, Riseth og andre har vært ute og fått hår på brøstet og så vendt tilbake til moder-klubben.

Hvorfor skulle det plutselig være et problem om Viking gjør det samme? Hvis lokale talenter vil spille på Viking, må de bare trene mer. Spesielt bør de trene opp basis-ferdigheter fra ung alder, noe som synes å være en mangelvare i norsk fotball.

Det har vært nok middelmådighet i Viking. Nå vil vi ha serie-gull!

Hilsen
Papir-tigeren

------------------------------------------------------------
Bortsett fra noen uheldige opptredener mot LSK, har han vært en av Vikings aller beste spillere denne sesongen. Austbø har spilt noen cup-kamper og det han har vist, har vært langt fra imponerende. Han kan sikkert bli en meget bra keeper, men han er ennå ung og har framtiden foran seg.
Tydeligvis vanskelig å finne reelle problemer i Viking for tiden. Erik Johannessen spilte forøvrig bare 6 landskamper for Norge og han gjorde det ikke bra heller. Men for Viking var han glimrende.

Papirtigeren
------------------------------------------------------------
Spiller det noen rolle hva Dagbladet, VG, NRK eller TV2 rapporterer om Viking?
Er vi så sensitive og selvopptatte her på Sørvestlandet?

Poengene er alt, kommentarene ingenting.

Har Østenstad mistenkt for å ha lært litt psykologi av Alex Ferguson?
Ferguson har jo alltid klaget på at alle er i mot han og de klubbene han har ledet.
Dette har vært et bevisst spill for at spillerene skal få den rette lag-følelsen og
kjempe hardere.

Papirtigeren

-----------------------------------------------------------
AKP-Myhre.

Min kommentar til den kommunistiske populisten som stikker tryne sitt frem overalt er følgene:
Vi glemmer IKKE "Kamerat" Myhre dine kommentarer ang, Viking i anledning flytting til Jåttå.

Når du kom på bedre tanker vet ikke jeg men kanksje etter du satt bråkjekk i NRKs fotballstudio?

Dumskap bedriver du med. Men en populist har jo evner til å se sine egne begrensninger...........

------------------------------------------------------------
Bo Andersen var for feit og Frode Olsen var for gammel. Det er likevel verre med Anthony Basso som ikke kan ta hys.

laua
------------------------------------------------------------
Aslak spør om Viking trenger ny keeper. Ja, kanskje det. Ingenting tyder på at Hodgson regner Austbø som en seriøs utfordrer til Basso, all den tid han velger en halvskadet Basso mot Lillestrøm.

Kampen mot Start avslørte en keeper som er usikker og nervøs. Kombinert med usikkerheten og de manglende tekniske ferdighetene til Dahl og den offensive kollapsen Hangeland er inne i, sprer dette seg til hele laget. Det er sannsynligvis en viktig forklaring på Starts overkjøring av Viking i andre omgang. Viking blir liggende lavt fordi de offensive spillerne føler at de må bidra bakover.

Viking har penger til å skaffe seg et reellt alternativ til Basso, som når han er i slaget er en solid sisteskanse. Det er han ikke nå. Skal vi ha gull i år, må bakre mann være i form.

Harrieth
------------------------------------------------------------
Østen har passert høsten.

Nei, la Østenstad få gi seg nå! Når en fotballspiller har så vondt i kroppen at han ikke kan gå etter en kamp, da har han ingenting å gjøre på landslaget!
Idrettshistorien har nok av eksempler på idrettsmenn som har blitt bedt om å fortsette mot sin vilje. De fleste har endt i fiasko. "They never come back" heter det i boksesporten. Det vil nok gjelde her også. La mannen få hvile på sine laurbær, mens det ennå er noen. Det er lurt å gi seg på topp, og Østenstad har passert toppen for lenge siden. Resultatet blir bare enda en idrettsinvalid.

Hilsen en representant for fornuften (kvinne)
----------------------------------------------------------
Jeg så ikke kampen i går, så jeg vet ikke hvor rettferdig NRK-reporteren var.
-men det er klart at engasjerte reportere må pusse brillene sine, og klare å se kampen som en mest mulig nøytral tilskuer.
Problemet i fotballjournalistikken er heller jakten på vinklinger og overskrifter.
De fleste kampene i tippeligaen blir avgjort på marginer, stang ut eller inn. Dette er det ikke plass for i mediene.
Noen skal hylles, og de andre skal slaktes.
Vinner et lag med mer enn ett mål, knuser de motstanderen, Millimetrene avgjør om du er helt eller håpløs.
Den statusen beholder du og laget helt til neste runde, heldigvis kommer den allerede til helgen!

Claussen
------------------------------------------------------------
Det er når jeg leser slike innlegg at jeg merker hvor mye jeg frykter at Viking skal vinne gull. Da vil det bli enda vanskeligere for folk utenbys fra å overleve i denne byen.
Poenget er at Sira-Myhres sutring over mediene er latterlig. Det betyr vel ingenting hva folk i resten av Norge måtte få høre av NRK og Fagerlì? Om folk på Møre kysten tror LSK vant fortjent, so what? Det som betyr litt er hva folk i Rogaland får vite og jeg tar nok ikke mye feil om ikke både SA og RA har analysert kampen sønder og sammen og funnet ut at kampen var jevnspilt. Og spillerne leser dette og er fornøyd og kan så forberede seg til neste kamp mot Start.

Skjønner godt at Aslak Sira-Myhre er skuffet over at Vikings store sjanse til å gå i klinsj med toppen, glapp, men da er det bedre å sette fokus på Viking enn på pressen. Det er synd å si det, men Viking har ikke den psyken som skal til for å klatre helt til topps. Derfor vinner Vålerenga serien i år, noe jeg for min del beklager enda mye mer enn om Viking skulle vinne.

Østlending i Stavanger.
------------------------------------------------------------
Det er vel ikke annerledes enn andre journalister som rapportere fra kriser eller events hvor de har valgt side?
Norsk media har alt for ofte valgt side og med slike krav ville det bli mange ledige jobber. ;-)

Når Aslak Sira Myhre spør om journalister skal "være objektive på samme måte som de som jobber med politikk eller økonomi? Eller har de lov til å lyge?" så blir det en ren retorisk problemstilling.
Det er en kjent sak at journalistyrket ikke gjenspeiler befolkningens politiske fordeling og opptrer rimelig subjektivt. Ikke ulikt sportsjournalistene. Davy Watne er i så måte nesten en karikatur, ikke ulikt en del politiske kommentatorer. Forskjellen er at Davy er morsom å se og høre på, i alle fall for oss som støtter Brann - og Viking, men mest FKH. ;-)

Rent psykologisk vil noe annet enn subjektive tolkninger også være helt urealistisk.
Objektivitet er en illusjon, også blant politiske journalister som blant politikere og befolkningen forøvrig.
Sportskommentatorene er i det minst erlige, men det minner til tider om en teater-, bok- eller film-anmeldelse.
Det skal Aslak ha. ;-)

Mvh.
Rolf M. Landaas
Journalist
NRK
------------------------------------------------------------
nrk tv = lsk tv ???

greit at folk har favorittlag - men i dette tilfelle mener jeg at han fagerli fyren gjør en skikkelig dårlig jobb.
var jo på kampen selv og satt ikke langt fra kommentatorboksen.

ble skikkelig forbanna når jeg så referatet på tv. vanligvis pleier jeg ikke å bry meg om slike bagateller, men dette var ille.
Objektivitet er forsåvidt en relativ sak - men når folk ser på nrk bør de jo få vite hva som skjedde på en fair måte og i dette tilfelle kunne det like gjerne vært Viking som vant 2-0.

Kampen var supertett og kjempespennende. Jmf Fagerli med LSK-briller vant LSK fullt fortjent. Det er ikke sant.
Helt ok at LSK vant - men det var en superjevn 50/50 kamp som kunne gjerne gått begge veier.
Lisensbetalere har rett på å få vite det.

Fagerli kan heller jobbe i LSK-Innlandet-radio eller noe i den duren, der kan han si hva han vil og LSK er det beste laget i verden. Men ikke i NRK.

hilsen Pål G. Sætre

------------------------------------------------------------
Tror ikke vi skal kveste Myhre for å gå på Skeid kamper. Har selv vært noen ganger på Viking stadion for å se god fotball (noe som har vært sjelden vare
forøvrig) uten at noen kan mistenke meg for Viking sympatier av den grunn.

Østlending i Stavanger
------------------------------------------------------------
Det er meg en gåte at avdankede RV-ledere, som har gått inn for væpnet revolusjon og diktatur i Norge, får slippe til som såkalte "eksperter". Først Drillo, så denne Sira Myhre. Takke meg til Ivar Hoff, som snakker om fotball så folk flest skjønner hva det dreier seg om. Ta dere sammen, NRK!
Jeg vet også at Sira Myhre går på Skeid-kamper i Oslo. Han er med andre ord ikke fremmed for å snu kappen etter vinden.

Patriotisk Viking-hilsen
Harald Birkevold
Stavanger
------------------------------------------------------------
Er i utgangspunktet enig med Aslka Sihra Myhre og Østlendingen i Stavanger. Men hadde VIF eller Lillestrøm funnet seg i at hovedoppslaget i riksmedia etter seier over Bodø glimt på bortebane var debuten til Hoftun....??

Hilsen Vikingsupporter innante
------------------------------------------------------------
Synds at alle siddiser må roe seg ned noen hakk. Så lenge dere har eliteserienes sureste trener som til og med nekter å snakke med pressen så nytter det ikke å klage på avisene/TV!!!
Vennlig hilsen

Arnt, Tjensvoll
------------------------------------------------------------
Viking skal være sjeleglade for at ingen bryr seg. Den dagen Oslo pressen begynner å skrive om dem, er det fordi det lukter gull, og skulle det lukte gull kommer Viking til å tryne så til de grader at de vel neppe klarer Royal League plass en gang. De blir jo pissredde bare Rogalands avis antyder en teoretisk mulighet for medalje. Patetisk!

Sterk psyke er ikke noe jeg forbinder med Viking (eller publikummet deres for den del).

Østlending i Stavanger.


-----------------------------------------------------------
Nå syter Viking over mangelen på medieoppmerksomhet.
Fram fra minneboken dukker det opp en del Hodgson-sitater som ikke er mer enn et par måneder gamle.
Da skulle Vikings frontfigur boikotte avisene fordi han var lei av det de skrev, og lei av å se sitt eget ansikt på trykk.
Vikingtreneren raste hjem fra stadion uten å snakke med noen, treningene ble stengt osv osv
Vil man ha oppmerksomhet i medgang, må man tåle det ubehagelige søkelyset i motgang også…..

Grinebiter
------------------------------------------------------------
Viking suge…..!

NN
------------------------------------------------------------


NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Rogaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Rogaland!
Mer

Rogaland

Nyheter fra Rogaland finner du på nye sider:

 
10 SISTE NRK ROGALAND
Viking
Klepp
Stavanger Oilers
Stadionsaken
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no