Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Keepertabbe kostet Tromsø to poeng

Tromsø ledet, kampen var på overtid og alt tydet på 3 poeng på bortebane. Men så feilberegnet Tromsøkeeper Knut Borch ett frispark og Ham-Kam sikret seg poengdeling på Briskeby. Kjedelig sier TIL's lagkaptein.

Publisert 18.04.2004 20:37. Oppdatert 19.04.2004 08:36.
SE OGSÅ:
Kjedelig med scoring på overtid, men ett rettferdig resultat sier Tromsøkaptein Steinar Nilsen
Steinar Nilsen sier til NRK etter kampen at dette viser at fotball svinger alle veier. I fjor sikret Tromsø seg fortsatt Tippeligaspill på overtid, i dag tapte de serieledelsen på overtid. Nilsen sier resultatet nok er rettferdig etter det som ble prestert på Briskeby. Han reiser allikevel skuffet hjem. I flere sesonger har Tromsø hatt store problemer med å ta poeng på bortebane. nesten hele kampen var det ikke noe tydet på at denne trenden skulles snus på Briskeby. I en kjedelig kamp spilte Tromsøforsvaret godt, de beste hos de rød/hvite spilte i egen forsvarsone. Ole Martin Årst og Morten Gamst Pedersen var på banen, men var ikke lett å oppdage.

I det 76. minutt la Steinar Nilsen inn en corner fra venstre, Peter Kovacs raget høyest og satt ballen kontant i mål.

Ståle Solbakken er fornøyd med at de klarte å komme tilbake med 10 mann og å sikre ett poeng

-Vi klarte å komme tilbake

Det mest positive er at vi kom tilbake, de sier Ståle Solbakken etter kampen. Han var ikke fornøyd med uavgjort og mer en antydet at en dommeravgjørelse avgjorde på Briskeby. I første omgang ble Geir Frigård avblåst for angrep på Knut Borch og Ham-Kam fikk annuklert ett mål.