Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Samleside: OPPKJØRING 2004 SESONGEN

RBK slo Tromsø

Tromsø ledet etter første omgang, men Rosenborg snudde kampen lørdag. Azar Karadas laget seiersmålet etter 63 minutters spill. Målet kom på et noe tvilsomt idømt straffespark.

Fornøyd med Høgmo

- Per-Mathias Høgmo som toppidretts-konsulent i nord er et løft for idretten.

Journalist blir TIL-trener

Otto Ulseth blir ny trener i Tromsø Idrettslag. Ulseth skal inngå i det nye trenerteamet, under ledelse av manager og hovedtrener Per Mathias Høgmo.

Udjus klar for TIL

Tromsø IL har sikret seg keepertalentet Kenneth Udjus. 20-åringen fra Kristiansand imponerte såpass da han prøvespilte for TIL at klubben bestemte seg for å tilby ham kontrakt.