skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

-Loven må endres

Frifinnelsen av Rumpeklyperen i Troms gjør at flere vil ha innført et forbud. Statsadvokaten i Troms og finnmark har valgt å ikke anke dommen der en kokk ble frifunnet for å kløpet to ungjenter i rumpa. Årsaken er at dagens lovverk ikke rammer slike aktiviteter.

Publisert 22.09.2003 12:55. Oppdatert 01.10.2003 08:19.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Sexolog Dagfinn Sørensen mener det ikke er riktig av retten å ekplisitt uttale seg om hvor på kroppen erogene soner befinner seg. Sørenen mener hvor disse er OGSÅ er en individuell sak og ikke nødvendigvis avgrenset til kjønnsorganene.

Til en viss grad kan bikinimoten innvirke på rettsalens vurdering av hvor på kroppen de erogene befinner seg, mener Sørensen. Selv om stringtruser og minimalistiske klesplagg gjør at stadig mer hud vises, betyr ikke det at kroppen er offentlig eiendom, hevder sexologen. Han viser til at folk i årtier har solt seg nakne på Huk uten at noen av dfen grunn har hatt lov til å komme dit å klå på de avdekkede kroppsdelene.

KRF-politiker Einar Holstad mener slik rumpeklyping er lavmål og han krever at loven endres. Dersom loven ikke gir retten muligheter til å dømme en voksen mann som kliper unge jenter i baken, så må loven endres sier Holstad.

LENKER
Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no