skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

-Vi lever i beste velgående

Aase og Bjørnar Falch fra Tromsø fikk SMS fra bekjente om at de sto på listen over savna etter flomkatastrofen i Asia. De sitter i god behold på ferie i Vietnam - litt skjelven over oppstyret.

Publisert 03.01.2005 12:43. Oppdatert 04.01.2005 08:16.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Nina B. Einem

Hør intervju med Bjørnar Falch

Da listen over savnede etter flodbølgekatastrofen ble offentliggjort av Kripos, sto Tromsø-ekteparet Aase og Bjørnar Falch på den. Selv satt de i god behold på ferie i Vietnam, og fikk SMS fra bekjente i Lofoten som hadde funnet navnene deres på listen.


Ga beskjed for flere dager siden

Aase forteller at deres datter allerede for flere dager siden ga beskjed til myndighetene om at ekteparet var i god behold. Hun har ingen forklaring på hvordan de kunne befinne seg på listen over savna. - Jeg vet ingen som har meldt oss savnet, og datteren vår har gitt beskjed om vårt forgodtbefinnende, sier Aase på telefon fra Vietnam. Hun forteller at de er litt oppskaket over nyheten fra Norge, og er nå opptatt av å ringe rundt til familien for igjen å fortelle at hun og mannen Bjørnar har det bra.

Skjønner ting er kaotisk

Bjørnar Falch har forståelse for at ting kanskje har vært kaotisk i dagene etter katastrofen. Han er likevel kritisk til at det ikke er tatt kontakt med de nærmeste pårørende til dem som sto på savnet-listen. -Dersom de hadde ringt for sikkerhets skyld, så hadde de fått beskjed. Alle våre nærmeste var informert om at vi var i god behold, sier Bjørnar. Ekteparet fortsetter ferien i Asia frem til slutten av februar.
Bjørnar Falch (Foto: privat)


Mange har meldt seg

Ekteparet Falch er ikke de eneste som har stått feil på listene. Opprinnelig var det 20 fra Nord-Norge som var på savna-lista. Etter kort tid kunne tallet justeres ned til 6.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no