Comet tok sin første seier

Mens Stjernen måtte gi tapt mot Storhamar.

Comet, Halden

IK Comet, som før kveldens kamp mot Furuset, ikke hadde vunnet en eneste seriekamp, kan dermed senke skuldrene littegrann.

Sju strake tap er ikke godt for selvfølelsen, men med seieren i kveld, tar haldenserne med seg tre viktige poeng videre til neste kamp.

Halden-laget lå først under med 0-1, men klarte å komme tilbake og vinne kampen 3-1.

Matti Kaipainen, Simen Saxrud og Christian Saxrud sørget for målene til Comet.

Måtte gi tapt

Stjernen hadde tatt turen til Hamar for å nedkjempe Storhamar, men Fredrikstad-laget måtte til slutt innse at hjemmelaget ble for sterke.

Det ble en målrik kamp, og femten minutter ut i andre periode hadde Stjernen en 4-2 ledelse. Men i tredje periode setter Storhamar inn en sluttspurt og klarer å stikke av med seieren, 5-4.

Målene til Stjernen ble scoret av Johan Ohlsen ,Andrè Paulsen, Magnus Selvaag og Jan Sochor.