Hopp til innhold

– Det kom som en overraskelse

FFK-spiller Amin Askar sier spillergruppa ikke var forberedt på dagens konkurstrussel.

Amin Askar

Amin Askar sier stemningen i spillergruppen var blandet etter at de ble informert om konkurstrusselen klubben har hengende over seg.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / Scanpix

– Vi har trent og jobbet hardt for å bli klare for en ny sesong, så det var overraskende at vi plutselig ble kalt inn til møte i dag, sier han.

Klubben sendte i dag ut en pressemelding hvor de informerte om at FFK-systemet er kommet i en svært vanskelig situasjon økonomisk, og at det er reell fare for konkurs i FFK Sport AS.

– Blandede følelser etter møtet

Ifølge Askar har ingen spillere blitt fristilt, men om jobbene deres er trygge vet han ikke.

– Vi fikk beskjed om dette for noen timer siden, så det er for tidlig å svare på det. Spillerne og de som jobber her må bare finne ut hva som skjer med sin egen situasjon, sier han.

Hvordan var stemningen i spillergruppen etter møtet?

– Det var blandede følelser. Men vi har vært med på lignende før, så det er ikke noe nytt. Jeg tror vi skal takle det greit, sier han.

LES OGSÅ:

Supporterne tror det ordner seg

For supporterklubben Plankehaugen var det trist å få en ny beskjed om at klubben ligger med brukket rygg igjen. Men også de har stor tro på at det ordner seg.

– Jeg fikk greie på dette da du ringte tidligere så jeg vet ikke så mye om situasjonen, men det er ikke noe hyggelig å høre det. Klubben har jo begynt å ta tak i det, så jeg tror det ordner seg, sier Enrique Leonides Arnesen som er talsmann for supporterklubben.

– Hvorfor har dere tiltro til at det blir ryddet opp igjen?

– Det har vært sånn hele tiden, de har greid å komme seg opp etter negative ting. Jeg tror det går bra.

Det eneste han frykter er at de økonomiske problemene kan gå ut over den sportslige satsingen.

– Jeg synes det er leit om vi ikke lenger kan satse på den måten vi har gjort frem til nå, avslutter han.