Krever forbud mot bosettervarer: – Israel driter i FN I mars frarådet regjeringen handel med israelske bosettinger. Tiden for fordømmelser og frarådinger er over, svarer Norsk Folkehjelp og Fagforbundet. Av Laik Hanbaly
Hjelpearbeidere skal ha blitt beskutt på oppdrag i Gaza En gruppe fra Unicef og UNRWA havnet i skuddlinjen mens de forsøkte å levere nødhjelp til et sykehus nord i Gaza. Israel benekter at deres soldater sto bak. Av Vilde Haugen
Har levd på pitabrød i seks månader: – Snakkar uklart og utan mimikk Palestinske barn døyr på grunn av underernæring. Norwac-lege seier det er det mest ekstreme dei har sett. No erklærer USAID hungersnaud i Gaza. Av Synne Malen Sandven og Sidsel Wold
Knapp økning i mengden nødhjelp: – Det kunne vært så mange flere Hundrevis av lastebiler med nødhjelp har sluppet inn i Gaza. Men fortsatt står langt flere i kø ved grensen. Nå øker USA igjen presset mot Israel. Av Silje Haugen Myrseth og Vilde Haugen
Biden: Netanyahus Gaza-politikk er «feil» USAs president Joe Biden kommer nå med noe av den sterkeste kritikken han hittil har kommet med siden Gaza-krigen startet. Av Inger Marit Kolstadbråten
Slik gikk det med kuvøsebabyene som ble evakuert til Egypt 28 kuvøsebarn ble før jul evakuert fra Gaza. Noen av dem har fortsatt et bånd rundt armen som viser at man ikke vet hvem som er foreldrene. Av Birger Kolsrud Jåsund, Hilde Nilsson Ridola og Jon Branæs
Vil sende barna ut av Gaza: – Håper noen i familien overlever Raed al Athamne (51) frykter for livet til hele familien hvis Israel starter bakkeinvasjon i Rafah. Av Heidi Taksdal Skjeseth og Sidsel Wold
Desperat folkemengd møtte dei norske legane i Nord-Gaza: – Dei var heilt utsvoltne, ville i blikket Då legeteamet til Norwac kryssa inn i nordlege Gaza laurdag, blei dei jaga av folk som trudde det var mat i bilane, fortel leiaren til NRK. Av Oda Eggesbø Ottesen, Sidsel Wold, Christopher Isachsen Sandøy og Hanna Johre
Israels hær: – En alvorlig tabbe Israel gir to offiserer sparken etter at sju hjelpearbeidere ble drept i Gaza mandag. Det er ikke nok, sier leder av World Central Kitchen. Av Heidi Taksdal Skjeseth