skilleResultaterskille_slutt
fotball_vm_3_1
Her er du: NRK.no > Sport > Meisterskap > Fotball-VM 2002 Sist oppdatert 18:26
FOTBALL-VM
Ekspertane
Fakta
Offside
 
Fotball
 
NYHENDEBREV
Gratis nyhende- brev frå NRK Sport kvar dag:
Meir informasjon
Andre nyhendebrev
 

Ronaldinho mister semi

FIFA har bestemt at Ronaldinho må sone én kamps karantene etter utvisningen i mot England, mens Ronaldo er på bedringens vei etter sin belastningsskade i låret.

Publisert 23.06.2002 15:32.
Ronaldinho er dermed klar for spill etter semifinalen, enten det blir i en finale eller en bronsefinale. Han ble matchvinner for Brasil i kvartfinalen mot England, men ble senere utvist for en forseelse som knapt kvalifiserte for gult kort.

FIFAs disiplinærkomite møttes i dag for å ta stilling til utelukkelsens lengde, og lot Ronaldinho slippe med den korteste mulige utelukkelsen. Alle spillere som utvises får automatisk en kamps karantene, og stjernen må dermed stå over semifinalen mot Tyrkia onsdag.

Ronaldo bedre

Ronaldo kan kanskje trene i morgen. Brasils landslagslege Jose Luis Runco sa opprinnelig at Ronaldo risikerte å miste onsdagens VM-semifinale mot Tyrkia.

I dag sa han at massasje og betennelsesdempende piller har hatt ønsket effekt.

- Vi kommer til å bruke sunn fornuft, men kanskje kan han trene mandag, sa Runco. Ronaldo har fem mål så langt i VM, like mange som lagkamerat Rivaldo og tyske Miroslav Klose.

Luizao står fremst i køen som erstatter for Ronaldo, mens Edilson, Denilson, Juninho og Kaka kjemper om å få plassen til Ronaldinho.

(NRK-NTB-AFP-Reuters)

Siste saker:

 
10 SISTE SPORT
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no