skilleResultaterskille_slutt
Ski-VM 3_1
Her er du: NRK.no > Sport > Meisterskap > Ski-VM 2003 Sist oppdatert 11:50
 
 
NRK Sport
Tlf: 23 04 95 05
Faks: 23 04 74 50
nettsport@nrk.no
Adr: NRK Sport, FF13, 0340 Oslo

Sportsredaktør:
Øyvind Lund
Ansvarlig redaktør NRK.no: Are Nundal

Tips NRK Sport:
sporten@nrk.no
 

Slet seg til sølv

Anders Aukland slet med å holde følge med feltet, men kjempet seg tilbake og spurtet inn til VM-sølv.

Publisert 19.02.2003 13:45.
For NRK.no i Val di Fiemme: Svein Strømnes

Aukland tok dermed sin første individuelle mesterskapsmedalje, og han var slett ikke skuffet over at det "bare" ble sølv".

- Jeg slet med å holde følge med de andre på de to første rundene og er veldig godt fornøyd med at jeg klarte å komme inn sammen med de andre på oppløpet, sa en veldig glad sølvvinner til NRK.no.

- Jeg hadde ingen ting å stille opp med da Andrus Verpalu rykket ifra, men da jeg så at han stivnet i bakken før mål, skjønte jeg at vi hadde en god sjanse til å stake fra han på oppløpet. Likevel var det lite å gjøre med Thomas, han var helt rå, sa Aukland videre.

- Formen har vært bra hele sesongen, bortsett fra under NM, og det var derfor ekstra deilig å få utelling i VM, avsluttet Aukland.

Mere lettet enn skuffet

Forhånsfavoritt Estil var ikke så veldig skuffet (Foto: Svein Strømnes/NRK.no)
Mange hadde tippet at Frode Estil skulle stå på toppen av seierspallen etter 30 kilometeren, men han måtte denne gangen se seg slått av to landsmenn. Likevel var han ikke så veldig skuffet.

- Jeg er mere lettet enn skuffet over å fått nok en medalje i et mesterskap, jeg var jo ikke sa langt etter gullvinneren så jeg må jo være i bra form, sa Estil til NRK.no etter løpet.

Sørli-gutten har etterhvert blitt grossist på pallplasseringer i store mesterskap og tok i dag sin fjerde individuelle medalje i VM- og OL-sammenheng.




Siste saker:

 
10 SISTE SPORT
 
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no