Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Kulturkommentar dag 4
Etter dagens dillemma er det fristende å spørre seg om folket konspirerer. Er massene imot fri og uavhengig forskning eller synes de synd på Kristopher? Hvor vil dette ende?

Forskningen står nå i fare for å bli lettere amputert etter at flertallet har stemt imot de to siste eksperimentene med dyr. Den objektive vitenskapelige paradigmeveltingen har blitt erstattet med subjektive menneskelige emosjoner. Fortsetter denne trenden kan man risikere å ikke nå målet om totalt forfall.

Vi retter derfor fokus mot dagens kulinariske reise. Den besto bla. av Grandiosa med mild taco smak - spesielt tilpasset norske ganer. Et interessant poeng i denne sammenheng er symbiosen av Norges to viktigste nasjonalretter. Taco har overtatt gastronomiens førsteplass fra pizza Grandiosa når det gjelder salg og inntak her til lands. Snakk om ukultur! Kristopher måtte i tillegg fortære en frysetørret ”step-by-step-alt-i-ett” paella – spanjolenes fattigmannsrett. Disse kulinariske innslagene fører Kristopher nedover kulturbarometeret i voldsom fart.

Utarbeidet av Kulturterapeutene




Publisert 07.11.2001 01:02 - Oppdatert 07.11.2001 08:14


hvit pixel 1 x 1
LENKER
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no