|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
Samleside: JULEMAT OG JULEGODT FOR GANEN |
Uansett hva du serverer som hovedrett på årets siste dag, må du ha dessert. Godt for ganen gir deg to søte forslag.
Selv om pinnekjøtt, svineribbe, juletorsk og lutefisk blir regnet som de egentlige julemidagene, er det mange som foretrekker vilt på selve julekvelden.
Persetorsk - ingen julemiddag er meir bergensk enn den.
Vi lager viltpaté av vilt- og svinekjøtt.
Sunne og sukkerfrie peparkaker som du kan eta så mange du berre orkar av. For godt til å vera sant??? Nei.
La oss spise oss ut av jule- og nyttårsfeiringa med noe som er lite brukt her i landet; GÅS.
Multekrem og riskrem er blant de mest populære juledessertene. De er uhyre enkle å lage og smaker veldig godt.
Der er litt jobb å lage leverpostei fra bunnen av, men posteien kan fryses slik at du har den over lengre tid.
Rullepølse, lammerull, fårerull, hjorterull, elgrull - kjært barn har mange navn.
Godt for Ganen gir deg oppskriften på hvordan du får til den perfekte nyttårsmiddagen.
FLERE SAKER
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|