skilleVæret i Finnmark enkelskilleSendingeneskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Finnmark Sist oppdatert 14:31
 

Tidenes beste for Widerøe

Widerøe fikk sitt beste resultat noensinne i første halvår i år. – Gledelig at fremgangen fortsetter i en periode med økt konkurranse, sier direktør Per Arne Watle.

Publisert 07.08.2002 18:03.
Resultatet før skatt er på 57 millioner kroner, og det er to millioner kroner bedre enn i samme periode i fjor og selskapets beste halvårsresultat noensinne.

Nye ruter

Adminstrerende direktør i Widerøe Per Arne Watle mener årsaken til det gode resultatet er målbevisst satsing på nye, lønnsomme ruter og et vedvarende effektiviseringsarbeid. – Vi har merket krisen innen luftfarten, men den har ikke skremt vekk Widerøes passasjerer, sier Watle.

Billetter på internett

– Markedet har reagert positivt på våre mange pris- og kampanjetilbud. En rekke av disse har bare vært tilgjengelig via internet, sier Per Arne Watle. Så mye som 10 prosent av Widerøes eget salg skjer nå gjennom selskapets nettside. – Omsetningen gjennom denne kanalen viser sterk økning. Om få år vil halvparten av våre bestillinger skje på internet, sier Watle.

Ikke billigere billetter

Til tross for Widerøes rekordresultat kommer ikke flyselskapet til å sette ned billettprisene. Per Arne Watle sier overskuddet ikke er større enn det bør være i en sunn bedrift. Derfor kan folk neppe vente seg en generell prisreduksjon. – At vi presterer et overskudd er et resultat av det vi gjør med priser, og ikke omvendt, sier Watle.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM LUFTFART

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no