skilleToppbanner SportskilleVæret i Hordaland Topp promoskillespråkspalten toppromoskille_slutt
Hordaland Godt for ganen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hordaland > Programmer NRK Hordaland > Godt for ganen Sist oppdatert 11:45
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:

 

Sluskasteik

Sluskasteik. Foto: Egil Torheim/NRK
Sluskasteik. Foto: Egil Torheim/NRK
I dag severer vi en rask og enkel tradisjonsrett fra Hardanger: Sluskasteik.

Publisert 11.11.2005 10:50.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Egil Torheim og Asle Hella

I hverdagen er det vanskelig å få tid til både det velsmakende, raske og lettlagde middagsmåltidet. Det blir gjerne en suppepose eller en pizza.

I dag viser vi deg derfor hvordan du på noen få minutter disker du opp med et velsmakende og fullverdig måltid.

Slik metter du to personer

Finhakk én liten løk.

Del deretter en korv (pølse som ligger i ring f.eks. vossakorv) i to. Del den halve korven på langs og kutt i passelige biter.

Ta omlag like stor mengde bacon som korv og steik alt dette sammen noen minutter.

Dryss deretter litt hvetemel over og så litt vann slik at du får en slags saus. La dette surre noen minutter.

Serveres med kokte poteter. Du kan og servere grønnsaker eller en salat til denne retten.

Har du kokt potetene på forhånd, så er middagen klar på fem minutter.

Siv Hereid og Jorunn Pile lager mat i Godt for ganen de neste ukene. Foto: Egil Torheim/NRK

Siste saker:
Flere saker: ALT OM KJØTTRETTER

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Hordaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
 
 
 
10 SISTE NRK HORDALAND
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no