skilleVæret i Finnmark enkelskilleSendingeneskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Finnmark Sist oppdatert 14:31
 

Var i tvil om det bodde noen i huset

- Flere av beboerne i nabolaget der den fire år gamle gutten ble funnet innendørs var i tvil om det i det hele tatt bodde noen i huset. Det sier en av naboene til dramaet. Hun fullroser nabolaget som slo alarm om forholdet.

Publisert 08.10.2004 07:00. Oppdatert 08.10.2004 07:18.
Av Jakob Arvola

Kvinnen ønsker ikke å eksponere stemme eller navn overfor offentligheten, men er sterkt preget av det som har kommet fram om sin nærmeste nabo de siste dagene. Fra kjøkkenvinduet ser hun rett mot huset der fireåringen ble holdt innendørs, og hun fikk tidlig mistanke om at et eller annet galt var fatt. I dag angrer hun på at hun ikke sa ifra med én gang mistanken kom.

Sprang på verandaen


Hun forteller at hun ikke kan huske å ha sett guttens mor noengang, og gutten selv så hun bare sporadisk noen få ganger mens han sprang på verandaen. Hun husker at han virket liten og bleik og unormalt spedbygd. Kvinnen sier til NRK at for sin egen del tviler på om gutten noengang har kjent grønt gress under føttene, og hun begynte for alvor å stusse da hun ikke så gutten utenfor huset under rekordsommeren som var i år. Hun har snakket med andre naboer, som er dypt rystet etter avsløringene den siste uka, og noen av naboene har i tiden før dette kom opp faktisk vært i tvil om det bodde noen i huset i det hele tatt.

Advarer mot å tie

Kvinnen som NRK har snakket med angrer altså i dag på at hun ikke valgte å slå alarm da hun fikk de første mistankene. Hun advarer andre på det sterkeste mot å la være å si ifra, selv på små mistanker. Nå berømmer hun de som turde bringe saken til torgs og er lettet over at saken omsider har kommet for dagen. Nå forbereder hun seg på hva hun skal si til sine egne barn om det som har skjedd i nabohuset. Hennes egne barn kunne vært fireåringens lekekamerat.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no