skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 
Samleside: HERMAN KRISTOFFERSEN

Hermann på topp

Ordfører i Tromsø, Herman Kristoffersen, ble enstemmig nominert på førsteplass til kommunevalget i helga.

Herman stiller likevel

Ordfører i Tromsø, Herman Kristoffersen, sier likevel ja til å stille som ordførerkandidat i Tromsø ved høstens kommunevalg.

Mistillit til Herman nedstemt

Herman Kristoffersen fikk hard kritikk i kommunetyret.
Ordfører i Tromsø Herman Kristoffersen fikk kritikk da kommunesyret i går behandlet rapportene om hans reiseregninger og innkjøp av CD-plater som kommunale gaver. Men forslaget om mistillit mot ordføreren ble nedstemt.

Ingen klar arvtaker

Tromsø Arbeiderparti har ingen klar ordførerkandidat til å overta når Hermann Kristoffersen nå trekker seg. Men den nye kandidaten må samle partiet, mener Arild Hausberg.

- Overrasket

Leder i Tromsø Arbeiderparti, Magnar Nilsen, sier at det kom som en overraskelse at Herman Kristoffersen trekker seg. Tor Zachariassen gjør det klart at han også trekker seg.

- Ikke overraskende at Herman sier nei

Det er ikke overraskende at Herman Kristoffersen trekker seg, men tidspunktet er uventet, mener NRKs medarbeider Lars Egil Mogård.

Herman tar ikke gjenvalg

Ordfører i Tromsø Herman Kristoffersen har bestemt seg for ikke å stille til gjenvalg ved kommunevalget neste høst. - Belastninga som ordfører har til tider vært grusom sier Kristoffersen.

Mer ris til Herman

Tromsø-ordføreren får kritikk fra fylkespartilederen i Arbeiderpartiet. - Herman har ikke tatt grundig oppgjør med rotet som er avdekket sier Paul Dahlø.

Politisk svekket

Tromsøordføreren er politisk svekket etter nok en episode med pengerot. Det kan skape problemer i nominsasjonsprosessen, sier lederen i Tromsø AP. Også Tromsø SV kommer med krass kritikk av ordføreren.

Refses igjen

Ordfører Herman Kristoffersen i Tromsø og hans politiske rådgiver får sterk kritikk av kontrollutvalget etter et kjøp av 1000 CD-plater.

FLERE SAKER

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no