skilleIngrid Alexandra bannerskille_slutt
Toppbanner 2_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Kongehuset > Prinsessebryllupet Sist oppdatert 11:17
Ansvarlige for bryllupssidene:
Tor Berre og Erik Bolstad
Telefon:
23 04 26 43 (Oslo)
73 88 12 00 (Tyholt)
Les gjerne gjennom
før du sender inn spørsmål!

 

Bred bryllupsdekning i radioen

Også radioen tar på seg finstasen og lover bred dekning av prinsessebryllupet i Trondheim. Øystein Syrstad og Annemor Møst er radioens programledere.

Publisert 13.05.2002 15:32.
Bryllupet mellom prinsesse Märtha Louise og Ari Behn følges nøye av radioen - NRK P1. (Foto: Sturlason/Scanpix)
I dagene fram mot bryllupet vil NRK P1s magasiner bringe fyldige innslag knyttet til prinsessebryllupet. Norgesglasset har også sin egen prinsessekonkurranse.

På bryllupsdagen fredag blir det på ettermiddagen direktesending i NRK P1, de ulike magasinsendingene vil ha bryllupsstemning og de ”berørte” distriktsprogram vil selvsagt dekke bryllupet ekstra tett.

Øystein Syrstad vil være programleder strategisk plassert på Vestfrontplassen utenfor Nidarosdomen under direktesendinga i NRK P1 på ettermiddagen. Ved sin side vil han ha pensjonert hoffreporter Annenmor Møst som har jobbet som journalist med kongestoff som et spesiale under alle de tre norske kongene vi har hatt i moderne tid.

Syrstad og Møst vil ha forbindelse med en rekke utegående reportere i både bryllupsbyenTrondheim og hjembyene til brudeparet - Moss og Oslo. – Radioen har jo en fantastisk evne til å være overalt og ikke noe medium har muligheten til så raskt som oss å forflytte oss, sier bryllupskoordinator Erik Skarrud ved NRK Sør-Trøndelag som har ansvaret for å dekke bryllupet.

Øystein Syrstad er programleder under NRK P1s direktesending fra prinsessebryllupet. (Foto: Alley/Scanpix)
Tidligere på dagen vil både Nitimen og Norgesglasset formidle stemningsrapporter både fra Trondheim, Moss og Oslo. Distriktsprogrammene i disse områdene vil i stor grad være konsentrert om bryllup denne dagen.

Etter at vielsen er over i Nidarosdomen vil NRK P1 fortelle hvordan både festen i Stiftsgården og hvordan folk ellers markerer prinsessebryllupet rundt omkring i landet.

NRK P1 tirsdag kl 15.05 - 17.30 direkte fra bryllupet.

Bryllupsdekning også i Nitimen, Norgesglasset, Helgeslutt og bred dekning i distriktssendingene i Østfold, Nord- og Sør-Trøndelag samt i Østlandssendingen.

LENKER
Siste saker:
Siste saker:

 
Vær med på hele Norges gratulasjon til Märtha og Ari
10 SISTE KONGEHUSET
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no