skilleResultaterskille_slutt
Hestesport  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Sport og spill > Hestesport Sist oppdatert 13:03
 
Du kan vinne 25 millioner i V75!

Moe Odin og Riva Del Sole i V75

Moe Odin starter i V75-3. (Foto:www.hesteguiden.com)
Moe Odin starter i V75-3. (Foto:www.hesteguiden.com)
- Drammen er en spesiell bane hvor teten har mye å si. Både Moe Odin og Riva Del Sole ligger an til å få føringen på et tidlig tidspunkt. I så fall bør begge lede hele veien, sier tippeekspert Lars Anvar Kolle.

Publisert 03.12.2005 10:22.

V75-vurderinger:


1. avd: - Garderingsløp. Jeg skulle gjerne hatt råd til å streke for flere enn de seks jeg har tatt med. 3 Brenne Kongen er i strålende form, men møter bedre hester nå. 13 Hyper Bravur er i praktfull vinterform og har springspor på tillegg. 10 Halling Gutten ledet hele veien og vant enkelt sist, mens 1 Voje Best er startrask. Han kan lede i det lengste. Min egen 5 Fjell Varg fikk jeg et godt inntrykk av sist. Han virket mer sterk enn speedig. Jeg håper på jevnt, hardt tempo. 6 Veels Gnist er veldig travsikker og ender stort sett alltid i toppen.

2. avd: - 2 Face the Enemy står til for å lede fra start til mål. Han har perfekte forutsetninger. Jeg garderer likevel med min egen 3 Glaziers Jackpot. Han spratt sist, men jeg tror bestemt at formen er konservert. Jeg håper det blir knallkjør innledningsvis. Det vil i så fall favorisere oss. Jeg kjører til start med ambisjoner!

3. avd: - Rollene skiftes fort i travsporten. Sist var 9 Bokli Eld og jeg kjempefavoritter, men nå er det 5 Moe Odin og Asbjørn Mehla som blir blytungt betrodd. Moe Odin suser nok tidlig til tet, og i så fall blir det tungt å slå ham. Jeg håper og tror på en plass blant de to fremste, men denne gangen frykter jeg at Moe Odin blir for god.

4. avd: - 1 Capital Invest er et realt emne som har en klar sjanse om han ikke blir innestengt. Jeg vet ikke hvor god han er fra start. For det jeg vet, kan han plutselig vise seg som en startkanon, så her får Rikstoto Direkte-spillerne følge med. 12 Medallion`s Chief er i rivende utvikling. Jeg ble skikkelig imponert over ham i seiersløpet på Bjerke. Han står vrient til, men hesten er veldig hurtig. 10 Brief Speed er i toppslag. Selv fra annen rekke skal han regnes. 6 Arc Whaler skuffet vel noe fra tet sist, men har ellers vist gode evner. 5 Brilliant Ås gleder jeg meg til å kjøre. Han kvalifiserte seg tross alt for finalen til Norsk Travkriterium, så kapasiteten er det ingenting å utsette på.

5. avd: - 1 Flåli Stjerna har jeg god tro på. Hun var forbedret sist og står riktig til. Jeg tråkker på gassen og håper å lede hele veien. 3 Tangen Jørn er også bra fra start og kan bli den verste å holde ute på startsiden. Tangen Jørn skal tidlig med på bongen. 5 Vippen er en frontrunner. Skulle han rappe føringen, kan han lede helt til mål. 8 Lauvås Rasken er nok i bedre slag enn hva de siste resultatene tyder på. Ikke borte. Også 11 Arvingen har muligheten. Han kan spurte fort etter ryggløp.

6. avd: - Her tror jeg 1 Riva Del Sole leder fra start til mål. Hun var tidlig i tet i et V75-løp i Sverige sist og fullførte bra til annen. Nå møter hun enklere selskap. Jeg tror hun leder hele veien. Min egen 11 Mary skal denne gangen konkurrere med sko. Jeg er mildt sagt usikker på formen i øyeblikket.

7. avd: - 9 Atom Lynet galopperte seg bort sist, men har vært enormt god de gangene han har vist sitt beste. Selv fra tillegg får han tipset, men både 1 Ellestad Rubin og 13 Eyar er nødvendige garderinger.

V75-forslag:


1. avd: 3-13-10-1-5-6
2. avd: 2-3
3. avd: 5 Moe Odin
4. avd: 1-12-10-6-5
5. avd: 1-3-5-8-11
6. avd: 1 Riva Del Sole
7. avd: 9-1-13
Pris: 450 kroner (900 rekker)




Siste saker:
Flere saker: ALT OM V65-TIPS

 
Annonse
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no