Hestesport  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Sport og spill > Hestesport Sist oppdatert 13:03

V65 på Bjerke travbane onsdag 15. februar 2006

Moe Odin har aldri tapt på Bjerke

- 4 Spang Balder i V65-3 vant sikkert i sin siste start. Står fint til og har bevist tidligere at han takler den lange distansen. Jeg tror han vinner dette oppgjøret. 3 Moe Odin i V65-5 kommer til å bli stor favoritt her. Han har fordel av den korte distansen og leder hele veien, sier travekspert Lars Anvar Kolle.

Publisert 15.02.2006 10:09.

V65-vurderinger:

V65-1: - 9 Navara P. vant på Klosterskogen torsdag og beviste fin form. 11 Stjerne Perla kjenner jeg godt til. Hun kan mye og er enklere ute nå. 2 Limo Jenta står fint til og kan lede lenge. 13 Vinter Dokka har fin fart, men er avhengig av å få det rette løpet.

V65-2: - 1 Anitra Frost kommer ut etter lang pause. Hun har fin kapasitet og trenger muligens løp i kroppen, men bør strekes. 3 Best Eleven L ledet hele veien sist, men møter tøffere motstand nå. 2 Space With Me kjenner jeg ikke til, men hesten tas med på mistanke. 14 Miss Hope vant greit sist, men står vanskelig til denne gangen. 6 Busan Eme har fått et løp i kroppen etter pause og kan være forbedret. Jeg kjører 12 Wilma D’Estino som kommer ut etter pause og i ny regi. Hun trenger nok løp i kroppen, men har fin kapasitet.

V65-3: - 4 Spang Balder har utviklet seg veldig fint. Arild Berås tar neppe den lange turen uten seiersambisjoner. Spang Balder takler lang distanse, og jeg tror han vinner.

V65-4: - 3 What a Legend tapte kun for Hannibal K i sin siste start. Møter enklere motstand nå og har en fin sjanse her. 4 Deliberate Lie har fått et løp i kroppen etter pause. 12 Donald Dana galopperte seg bort sist, men var tapper i sin nest siste start. Skulle det bli tempo, kan han overraske. 1 Turbo Drew skuffet vel litt sist, men står fint til denne gangen. 2 Texas Pride vant sist, mendet er tøffere imot nå. Jeg kjører 11 Vic Kosmos som har vært uheldig med sporet. Det er premie som gjelder.

V65-5: - 3 Moe Odin går fra seier til seier. Selv om det er litt hardere konkurranse denne gangen, er han ute på sin beste distanse og vinner dette løpet greit. Jeg kjører 10 Bokli Balder som kommer ut etter pause. Han trener fint og kan være trippelaktuell.

V65-6: - 3 Absolute Superb traver alltid sterke løp. Han står fint til og kjemper på ny i toppen. 7 Gourmet Lavec har levert to fine løp og har fin form. 1 Doc Peace Process har ikke startet i år, men står perfekt til. 4 Super Spot står litt hardt inne i løpet, men har fin kapasitet. Traver han feilfritt, er han ikke borte. Jeg kjører 10 Hot Night som viste fremgang sist, men det er best mulig premie som gjelder denne gangen.