skilleResultaterskille_slutt
Hestesport  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Sport og spill > Hestesport Sist oppdatert 13:03
 
V65-tips til Bjerkebanen 4. januar 2006

Ingen tukter Briskebyrappa

- Jeg har klokkertro på 13 Briskebyrappa i V65-3 i kveld. Hun er vant til adskillig tøffere motstand og har ok form. Jeg har svært stor tro også på 4 Hyper Bravur i V65-5. Hesten kan sprinte riktig fort, sier tippeekspert Lars Anvar Kolle.

Publisert 04.01.2006 13:41.

V65-vurderinger



1. avd: - 2 Kleppan Sjura har ikke startet på en stund, men pleier å være godt forberedt etter pause. Hun er treg fra start, men desto bedre til slutt. Bra mulighet. 9 Sitek var bra da han vant i Drammen. Selv fra bakspor skal han regnes tidlig. 6 Liveneng Svarten står fint til i springspor. Jeg fikk et ok inntrykk av ham på Klosterskogen forleden og synes han har en riktig oppgave her. 5 Spang Brage kommer fra Sverige med gode resultater og skal absolutt med på bongen. 14 Paro er veldig travsikker og er tydeligvis i sitt livs form. Kan vinne selv fra tillegg.

2. avd: - 1 Brisco har en prima sjanse til å lede fra start til mål, men han kan bli for hissig underveis. Jeg synes derfor ikke han er noen banker. 7 Boca Junior er en fin type. Han har vunnet halvparten av startene så langt og er ikke ufarlig nå heller. Min egen 3 Victory Kosmos er ikke ueffen, men jeg tviler på at vi kan hente en lengde på Brisco. Skal uansett tidlig på bongen. 6 Just Fame traver på det jevne og er såpass bra nå at han kan kjemnpe helt i toppen med klaff.

3. avd: - 13 Briskebyrappa er ei tøff hoppe som er vant til å konkurrere mot hingster. Jeg synes hun plikter å runde dene gjengen - kveldens banker. Min egen 11 Steinskosa er bra på sitt beste, men denne gangen står vi likt med Briskebyrappa, og det blir normalt alt for hardt.

4. avd: - 10 Bentley Star D. er nok den beste hesten, men sist trøblet han fælt med travet før han spratt på siste bortre. Jeg satt bak ham og skjønte at hesten kom til å feile. På en god dag er han nok vinneren, men for meg er det nødvendig å gardere. 7 Art On Wallstreet er visstnok redd for sprut, men var god da han vant sist og er tydeligvis en hest med kapasitet. I striden om alt klaffer. 2 Mystic Limit er ikke borte. Jeg har kjørt hesten et par ganger - og har fått et godt inntrykk. Hesten er nok klart best skoløs - spillerne bør følge med på Rikstoto Direkte for å høre om det er mulig med en slik balanse i kveld.

5. avd: - 4 Hyper Bravur feilet i fint driv på Momarken sist og virket å ha konservert formen. Jeg synes han møter såpass billig selskap at sjansen skal være stor. Min egen 8 Tangen Elise er glad for en premie fra dårlig utgangsposisjon.

6. avd: - Dette er et garderingsløp. Jeg holder 10 Ditka Crown for å være den beste hesten i feltet, og bakspor er nok snarere en fordel enn en ulempe. 7 Samuraj Sund blir nok verst å slå. Han slo på en ren utursgalopp sist - formen er fortsatt prima. 3 Fortune A.K. er brennhurtig fra start. Jeg tror hun klarer å ta teten på et tidlig tidspunkt. I så fall kan hun holde unna helt inn. 11 Sweet Cocktail er avhengig av hardt tempo, men i så fall har hun en tung avslutning å by på. Min egen 4 Andora Augustino er heller ikke borte. Hun står fint til og drar fordel av sprint.

V65-forslag:


1. avd: 2-9-6-5-14
2. avd: 1-7-3-6
3. avd: 13 Briskebyrappa
4. avd: 10-7-2
5. avd: 4 Hyper Bravur
6. avd: 10-7-3-6-11-4
Pris: 360 kroner



Siste saker:
Flere saker: ALT OM V65-TIPS

 
Annonse
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no