Samleside: FISK OG SJØMAT |
Kvardagen er for alvor tilbake etter vinterferien, og i dag serverer me ein klassikar i Godt for ganen - heimelaga fiskegrateng.
Utmerket som klubbrett; enten det er venninner som møtes eller gutta som skal samles for å se en fotballkamp.
Persetorsk - ingen julemiddag er meir bergensk enn den.
Stekt breiflabbfilet i rødbetsaus med rotmos!
Portugisernes bruk av klippfisken har etter hvert fått samme status som lutefisk og smalahove - og stadig flere lager bacalao-lag.
«Godt for ganen» serverer portulakk og syltet laks.
Det blir garantert suksess når du prøver ørret-tartar med rognekjekskaviar på aubergineseng som forrett.
En smak av himmel og hav åpenbarer seg gjennom denne retten!
Denne retten svinger du opp med på noen få minutter.
Er du lei av stekt eller kokt makrell? Gravet makrell er et spennende alternativ.
FLERE SAKER
|