| |
Lettvint sylteflesk Publisert 28.11.2000 11:16. Ingredienser- 1-1,5 kg sideflesk
- Kokende vann
- 2 ts salt pr liter vann
- 1 ts hel pepper
- 1 ts hel nellik
Syltelake:
- 1 l vann
- 0,5 dl salt
- 0,5-1 dl eddik
- Hel nellik til pynt
Kok flesket i saltet, krydret vann til det er mørt, ca 1 time. Ta flesket opp og legg det gjerne i press.
Når flesket er kaldt, legges det i den sammenrørte syltelaken. Her kan det oppbevares inntil en uke. Server med sennep og rødbeter.
|
|
|
|
Tina NordströmAlle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.
|
Kokke-LiseAlle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.
|
|
|
Lars BarmenLars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.
|
Eide og MorrisLinda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kylie KwongEn av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.
| |
|
GastronomiHenry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.
|
|
KokkekampProgrammet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.
|
|
| |