Dette trenger du:
Kyllinger på ca 500 gram
Like mange ølbokser som kyllinger, men det må være av typen som innholder 0,33 l.
Krydder og krydderurter
Slik gjør du:
Drikk (eller slå ut) halvparten av ølet i boksen.
Legg krydderurter i resten av ølet, og tre kyllingen som du har krydret med salt og pepper over boksen.
Sett boksene på grillen og legg lokk over grillen.
NB! Det er viktig med lokk, for grillen skal fyres på en spesiell måte slik at du får indirekte varme. Du passer da på å legge en metallbakk midt i grillen (du kan og snu en panne opp ned). Hovedpoenget er at grillkullet bare skal være på sidene og ikke i midten.
Vent til grillen er godt varm før du setter boksene på plass. Det tar ca 50 minutter, og du har en grillet kylling med en vidunderlig smak.
Dette er turmat, så her serverer du til hva du selv behager og har tilgjengelig.