skilleToppbanner SportskilleVæret i Hordaland Topp promoskillespråkspalten toppromoskille_slutt
Hordaland Godt for ganen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hordaland > Programmer NRK Hordaland > Godt for ganen Sist oppdatert 11:45
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:

 

Andebryst

Godt for ganen serverer andebryst med glasserte poteter, rosenkål, stekt tomat og rognebærgele.

Publisert 21.03.2003 08:35. Oppdatert 13.04.2003 09:05.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
SE VINTERMENYEN

1 PORSJON:
1 andebryst
4 runde poteter
12 rosenkål
Rognebær eller ripsbæregele

Slik gjør du det

Foto: Egil Torheim/NRK
Stek andebrystet i smør i fem minutter på hver side, strø på salt og pepper. Skrell og kok potetene aldente. Ha sukker og smør i en stekepanne. Ha i potetene på middels til svak varme, og beveg det hele tiden slik at potetene får en jevn farge.

Kraftig saus

1 1/2 dl andekraft/hønsekraft. Jevn med maisenna eller hvetemel til passelig tykkelse. Ha i 1/2 dl nypresset appelsinjuice. Smak til med fløte, salt og pepper.

Server med poteter dampet rosenkål, og varm god saus.

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM KJØTTRETTER

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Hordaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
 
 
 
10 SISTE NRK HORDALAND
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no