skilleToppbanner SportskilleVæret i Hordaland Topp promoskillespråkspalten toppromoskille_slutt
Hordaland Godt for ganen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hordaland > Programmer NRK Hordaland > Godt for ganen Sist oppdatert 11:45
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:

 

Coq au Vin


Publisert 16.01.2004 08:57.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Ingredisenser

1 ung hane (evt stor kylling)
1 ss tomatpure
100g bacon
200g sjarlottløk (store)
250g sjaminjong (hele)
Hønsebuljong.

Marinade: 1/2 flaske rødvin
2 knuste fedd hvitløk
1 laurbærblad
Timian.

Dette gjør du

Del hanen i stykker og legg disse i marinaden natten over i kjøleskapet eller i 3-4 timer i romtemperatur.

Kjøttstykkene brunes på stekepannen og krydres. Dertter kokes disse i marinade sammen med bacon, buljong og tomatpure.
La kjøttet koke skikkelig godt.
Hele soppp og hele sjalottløk brunes og kokes med de siste 10 minuttene før servering.

Jevnes med maizena og serveres med poteter, ris eller brød.

En klassiker som gir garantert suksess.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM KJØTTRETTER

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Hordaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
 
 
 
10 SISTE NRK HORDALAND
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no