skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 
Samleside: NYTT TEATERBYGG - HÅLOGALAND TEATER

Kutt for nytt teaterbygg i Tromsø

Det kan bli nødvendig å kutte i teaterbyggprosjektet i Tromsø. Anbudsprisene for utbygginga er nemlig høyere enn forventa.

HT-bygget i gang

Slik blir nybygget
I formiddag starta grunnarbeidene på det nye teaterbygget til Hålogland Teater i Tromsø. Arbeidet med å få til et eget teaterbygg har pågått i 30 år.

JA til nytt HT-bygg

Regjeringa sier ja til nytt teaterbygg til Hålogaland Teater i Tromsø. Det forteller kulturminister Valgerd Svarstad Haugland.

Ikke stopp for HT-bygg

Det blir likevel ikke stopp i planleggingen av Hålogaland Teaters nybygg.

Vil bygge teaterhus

Troms Fylkeskommune kan sikre at Hålogaland Teater likevel kan starte bygginga av nytt teaterhus neste år, selv om HT ikke får penger over statsbudsjettet.

Nei til HT-bygg

Stortinget har utsatt bygginga av teaterbygg i Tromsø. Hålogaland Teater skrinlegger de nåværende planene for nytt bygg.

Nytt håp om HT-bygg

Teatersjefen ved Hålogaland Teater har fått nytt håp om nytt teaterbygg i Tromsø. Nils Johnson møtte flere gruppeledere på Stortinget i går.

Debatten om nytt Hålogaland Teater

Debatten om nytt teaterbygg i Tromsø går videre. Fylkestinget i Troms vil også denne uka sette saka på dagsorden. Men hvorfor er det ingen som debatterer lista over maktmenn som skal stå i front, og kjempe for nytt bygg til Hålogaland Teater, spør vår kommentator.

Ber om teatermøte

Fylkesordføreren og Tromsøs ordfører ber i fellesskap om et snarlig møte med kulturkomiteen på Stortinget etter at regjeriga sa nei til nybygg for Hålogaland Teater.

Ikke penger til teaterbygg

Hålogaland Teater får ikke penger til nybygg. Teatersjef Nils Johnson sier de er ført bak lyset, men de kjemper videre for å få et nytt teaterbygg i Tromsø. På et allmøte nå i formiddag var det skuffelse og forbannelse og skuespillerne truer med aksjoner.

FLERE SAKER

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no