skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 
Aagaardsaken:

«Overveiende sannsynlig» at Aagaard er skyldig

Sorenskriveren som ga politiet lov til å ransake Anders Aagaards hjem og kontor mente det var overveiende sannsynlig at han har begått de handlingene han er siktet for.

Publisert 07.01.2005 07:11. Oppdatert 07.01.2005 11:51.
Av Christian Kråkenes

1. desember gikk politiet til aksjon. Forut for ransakingen hadde politiet drevet en omfattende etterforskning av saken. I kjennelsen går det fram at sorenskriver Sverre Martens har basert seg på en egen politi-revisorrapport, og med bakgrunn i denne slår sorenskriveren fast at det er overveiende sannsynlig at Anders Aagaard har begått de handlinger han er siktet for.

Måtte utlevere dokumenter

Klarere kan det knapt sies, med hensyn til hvordan sorenskriveren oppfattet skyldspørsmålet mot Aagaard. Forretningsmannen er siktet for grovt bedrageri, med en strafferamme på opptil seks år.

I tillegg til at politiet fikk tillatelse til å ransake Aagaards hjem og kontor, ble Den norske bank og revisorselskapet PriceWaterhouseCoopers pålagt å utlevere all brevveksling med Aagaard, og andre dokumenter vedrørende driften av Trygg Parkering.

Behandler kjæremål

I desember tapte Tromsø kommune kravet om arrest i Aagaards eiendeler. Her ble ikke selve skyldspørsmålet behandlet, men snart skal formannskapet ta stilling til om de skal påkjære denne kjennelsen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAGAARDSAKEN

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no