skilleResultaterskille_slutt
Hestesport  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Sport og spill > Hestesport Sist oppdatert 13:03
 
V75-omgangen nyttårsaften

Brenne Kongen og Brief Speed årets siste V75-bankere

- V75-omgangen på Momarken er ikke av den lettløste sorten, men jeg har god tro både på Brenne Kongen og Brief Speed. Begge er kjappe fra start, og jeg tror på tet fra start til mål for begge, sier tippeekspert Lars Anvar Kolle.

Publisert 31.12.2005 13:09.

V75-vurderinger



1. avd: - 12 Røste Bo imponerte på Klosterskogen sist. Han vant svært enkelt, og dessuten fungerte han veldig bra i travet. Klar sjanse nå. 9 Låhne Elden var også svært tillitvekkende sist. Påny har han bakspor, men muligheten er der. Min egen 10 Salsnes Jerker er en typisk outsider. Jeg kjente på ham i oppvarmingen på Jarlsberg sist at formen er på plass, men der ble han for hissig. Holder han seg i skinnet, er han ikke sjanseløs, men knallhard bane vil være et minus for ham. 13 Ellestad Rubin har vært god i hele år - må atter med på bongen.

2. avd: - 9 Odd Sen Toft blir en klar favoritt etter sine flotte løp den siste tiden. På Leangen avsluttet han som ei kule, mens han sist vant svært kontrollert. Jeg garderer bare med 1 Gracias. Jeg fikk et godt inntrykk av ham da vi vant på Bjerke og tror han skal ha en god sjanse til å svare opp teten.

3. avd: - 3 Brenne Kongen har imponert stort den siste tiden og vant svært enkelt på sterk tid på Bjerke sist. Jeg innbiller meg at 2 Lund Røder tar teten - for så å slippe til Brenne Kongen. I så fall tror jeg løpet er kjørt.

4. avd: - 4 Brief Speed løste overraskende bra da han stod i første rekke i Drammen og var da tidlig i front. Jeg regner med at Momarken-champion Cato Antonsen velger samme taktikk nå: Tet fra start til mål. Det er flere gode 3-åringer i dette feltet, men jeg synes Brief Speed skal ha en bra mulighet.

5. avd: - Et typisk garderingsløp. Visst er 11 Mach Tree god, og han må regnes påny, men han møter bedre hester nå enn i seiersløpene. 12 Nice Spender er en fin-fin traver som aldri traver et dårlig løp. Påny ender han nok i toppen. 4 Fighting Winner har et trangt spor, men er en tøffing som tåler å gjøre mye grovjobb selv. I toppen om han takler sporet. 9 Sil De Landerije kom bra tilbake etter galopp sist og holder formen. Står fint inne i løpet rent grunnlagsmessig nå. 1 Elizar Laday står fint til og er en luring. 6 Risk A Kiss og 7 Arnies Connection er heller ikke ufarlige.

6. avd: - Her blir det kjør om teten. Jeg tror mest på 2 Pine Cam, men 9 Giant Ferguson har fått løp i kroppen og blir bedre for hver start. 4 Armbro Plush kan svært mye på sitt beste, mens 5 Indy Bow er en herlig sliter som alltid fighter - særlig når han får tet.

7. avd: - 5 Groom Ribb spratt sist, men har ellers vært veldig bra. Min favoritt i et temmelig åpent oppgjør. 8 K.L.M. Hangover en en kapasitetshest som kan hente igjen alle på slutten. 4 Beak`s Romeo er variabel, men kan mye på en god dag. 2 Titan Sund har fått to løp i kroppen på norsk jord og står fint til.

V75-forslag:


1. avd: 12-9-10-13
2. avd: 9-1
3. avd: 3 Brenne Kongen
4. avd: 4 Brief Speed
5. avd: 11-12-4-9-1-6-7
6. avd: 2-9-4-5
7. avd: 5-8-4-2
Pris: 448 kroner (896 rekker)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM V75-TIPS

 
Annonse
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no