skilleResultaterskille_slutt
Hestesport  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Sport og spill > Hestesport Sist oppdatert 13:03
 
V75-tips til Biri

Satser på to sikre kort i V75

- Visst er det sjanseartet å benytte bankere fra tillegg og bakspor på en bane som Biri, hvor gode utgangsposisjoner ofte er gull verd, men jeg har god tro både på 12 San Soir i V75-1 og ikke minst 11 Artig GT i V75-6. Begge har vist prima klasse den siste tiden, sier vår travekspert Lars Anvar Kolle.

Publisert 05.05.2006 16:34.
1. avd: - 12 San Soir var god toer bak S.J.’s Gold på Bjerke sist og viste fram 1.14-tallet over full distanse. Hesten har tidligere travet flotte løp på Biri. Full distanse er en fordel, og motstanden passer.

2. avd: - 3 Matchcrown er nok den klart beste hesten. Fra tet eller posisjonen utvendig for lederen er nok dette en vinner, men hesten opptrer variabelt. 2 Tambrosia Line har travet et par sterke løp hjemme på Leangen og er en luring fra bra spor. 8 Owen Meany skuffet vel litt sist, men trener fint og er ikke sjanseløs. 5 Tom Anders har møtt gode hester. En luring fra bra spor på passende distanse.

3. avd: - Her må det garderes! Visst er 4 Alm Viktor er kapabel hest som sikkert kan vise 1.24-tallet om det kniper, men det er mange bra travere i dette feltet. 2 Alsaker Bruno feilet i trippelkampen i knallhardt selskap sist og må tas på alvor. 8 Ulvendokka ender gjerne i toppen uansett spor og motstand. 12 Røste Bo står sjanseartet til, men er veldig god når alt stemmer. 6 Troll Eld har imponert for Gunnar Austevoll, mens 11 Jåra Gnisten virker å være i sitt livs form.

4. avd: - 4 Veronerail hadde uflaks med posisjonene sist. Havnet til slutt utvendig for lederen og ble sliten til slutt. Nå kan hun spurte forbi alt og alle med litt flaks underveis. 6 Rock I Love er ikke ueffen. Fikk en tung reise utvendig for lederen og var unnskyldt, men er såpass bra på sitt beste at hun skal tidlig på bongen. 3 Peach har fått ett løp i kroppen etter pause. Skummel fra gunstig utgangsposisjon.

5. avd: - Også her er det åpent. Jeg har mest tro på 1 Tireld som kommer fra Leangen med innbydende rad. 5 Tom Sjef har syv strake førsteplasser og skal selvfølgelig regnes på ny. Hesten er kjapp fra start, travsikker og sterk. 2 Govilja er i sitt livs form og har dessuten en flott utgangsposisjon. 6 Kos Turi avsluttet bra til annen på Momarken, mens 4 Liheim Blessen har vist stor kapasitet hjemme på Leangen. 10 Solbakken Bajas er tilbake etter en liten løpspause og er en fidus direkte.

6. avd: - 11 Artig GT vant lett fra dødens i årsdebuten. Mikkelborg-traveren er sannsynligvis ytterligere forbedret med løp i kroppen og har en fin sjanse til å runde alt og alle. Jo høyere tempo innledningsvis, jo større er sjansen for Artig GT.

7. avd: - 1 Frons Mette er ingen enkel dame i hanskes med, men hun var skikkelig god på Bjerke nest sist. Gjentar hun en slik prestasjon, blir hun vrien å innhente. 3 Vesle Rappa blir trolig verst å slå. Hun holdt flott etter galopp og drøye spor sist.

Omgangens luring: 2 Alsaker Bruno i V75-3

V75-forslag:


1. avd: 12 San Soir
2. avd: 3-2-8-5
3. avd: 4-2-8-12-6-11
4. avd: 4-6-3
5. avd: 1-5-2-6-4-10
6. avd: 11 Artig G.T.
7. avd: 1-3
Pris: 432 kroner (864 rekker)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM V75-TIPS

 
Annonse
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no