skilleResultaterskille_slutt
Hestesport  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Sport og spill > Hestesport Sist oppdatert 13:03
 
V75-omgangen på Bjerke lørdag 4. februar

Lykketallet er 1

- Jeg har klokkertro på to hester fra innerspor i en småvrien V75-omgang på Bjerke. 1 Hyper Bravur i V75-1 står nydelig til og bør lede hele veien, mens jeg tror at 1 Faksen J:r i V75-4 tar seg av H.M. Kongens pokal, sier traveskpert Lars Anvar Kolle.

Publisert 03.02.2006 16:42.

V75-vurderinger



1. avd: - 1 Hyper Bravur er ikke fullt så stø i volteløp som i auto, men jeg tror likefullt han har en kjempesjanse til å lede dette løpet fra start til mål - banker. Min egen 10 Dalvar gleder jeg meg til å kjøre. Det er en hest som tåler å gjøre litt grovjobb selv, og formen virker å være veldig bra.

2. avd: - 1 Beak`s Romeo har to strake og står innbydende til, men jeg er ikke så sikker på at han klarer å svare teten fra start. Uansett er muligheten stor for at han kjemper om seieren. 6 Los Amigo er en bra hest, men fra annetspor i volta er det galoppfare. 7 Le Cheval var bra på Momarken og ender i toppen igjen om han fungerer like bra. 2 Sugarpiece er i strålende form og er sterk - en luring fra strek.

3. avd: - 2 Hornmo Prinsen fortjener en V75-seier. Han har flotte betingelser og kan spurte ned alt og alle med ryggløp. 5 Alsaker Knekten er en tøffing som takler alle løpsopplegg. 11 Finans er bra på sitt beste og trives veldig bra på landets hovedbane. 1 Romfo Jokeren er i knallform, men han er neppe rask nok til å utnytte innersporet. 10 Knottemann var bra sist. Da tapte han på målfoto etter et tungt løpsopplegg.

4. avd: - 1 Faksen J:r årsdebuterer. Jeg innbiller meg at dette kommer til å bli en slager i de store 4-års-løpene, og jeg tror han vinner nå. Banker.

5. avd: - Her tror jeg på en duell mellom 5 Heimer X.O. og 2 Vraiment. Førstnevnte har imponert kolossalt og har både fart og styrke, men 2 Vraiment står flott til og er i utvikling.

6. avd: - Jacob Meyers pokalløp ser ut til å bli en åpen affære. Jeg tror mest på 6 Vinning Kos som kommer fra Sverige med strålende form, men 3 Åkre Lurifax er et hett motbud. 8 Mørtvedt Jerkeld står sjanseartet til, men om det klaffer med løpsopplegget, er han selvfølgelig aktuell. 4 Rapp Best kjenner jeg godt til. Normalt har han et høyt bud inne på teten, men over full distanse regner jeg med at han skal ha et løp i rygg.

7. avd: - Her må det garderinger til. 6 C.C. Kings Sofie er en bra hest, men det kan bli en strevsom innledning. 11 Brisco kom fort tilbake etter galopp sist og ender i toppen igjen. 9 Hertug Boti har vært god fra dødens to ganger på rad og er løpets lille luring. 5 Simb Moody Blue har vunnet to strake på norsk jord og er på rett vei, men møter adskillig bedre hester enn i seiersløpene. 10 Zuni Butterfly er kapabel, men usikker - i striden med full klaff.

V75-forslag:


1. avd: 1 Hyper Bravur
2. avd: 1-6-7-2
3. avd: 2-5-11-1-10
4. avd: 1 Faksen J:r
5. avd: 5-2
6. avd: 6-3-8-4
7. avd: 6-11-9-5-10
Pris: 400 kroner



Siste saker:
Flere saker: ALT OM V75-TIPS

 
Annonse
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no