skilleResultaterskille_slutt
Hestesport  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Sport og spill > Hestesport Sist oppdatert 13:03
 
V75-omgangen på Momarken 28. januar 2006

- Jeg tror vi vinner

- Jeg tror min egen Hannibal K. vinner V75-4 på Momarken lørdag, og lar ham stå ugardert på mitt V75-forslag. Også Atom Lynet har en prima sjanse til å ta en ny V75-seier. Han imponerte sist, og har en riktig oppgave foran seg, sier tippeekspert Lars Anvar Kolle.

Publisert 27.01.2006 20:18.

V75-vurderinger


V75-1: 6 Ledin går jevne fine løp, og står fint til. Han er i fin utvikling, og bør han en fin vinnersjane her. 8 Troll Spik vant da Vinn Diesel feilet på Klosterskogen, og fikk en heldig seier. Hesten var uansett bra, og holder fin form. 2 Enoleba kan litt når hun har dagen. Hun er litt opp og ned, og kan ta noen pauser innimellom i løpene. Skal regnes. 9 Vassago er enklere ute enn tidligere, og er «alltid» med der fremme. 5 Andre Tenor var god sist, og så bedr ut enn på lenge. 3 Høyspent har hatt pause, men er sikkert vel forberedt siden de velger å gå ut i V75 første gang etter løpshvilen. Jeg kjører 12 Huldre Gutten, som er ute etter en premie denne gangen.

V75-2: 4 Penokee Cheyenne vant med krefter spart i V75-omgangen på Jarlsberg sist lørdag. Hesten så finfin ut, og skal regnes med en solid sjanse igjen. 6 Brisco har gått to fine løp i det siste, og selv om motstanden er kvalifisert, skal han regnes. 3 Global Giddyup har vært veldig god i noen løp, men det ble feil sist. Kan nå teten, og da kan han lede hele veien. 2 Linderbror G.T. er en fin traver som ikke var helt på topp i fjor høst. Blir med på sin fine kapasitet, men trenger nok løp før toppformen sitter. 9 Norway’s Gentleman, som jeg kusker, avsluttet fint fra køen sist, og er i form. Blir det tempo i løpet kan han gjenta bedriften fra forrige gang.

V75-3: 2 Super Sensation har galoppert seg bort innledningsvis i løpet to ganger på rad nå, men har fin form. Han står fint til, og trår han riktig fra start kan han slå til. Dette er en god traver. 3 Le Cheval har styrke som rekker i massevis, og står fint til. Han var under pari sist, og travet stemte ikke som best. Farlig å avskrive. 9 Sugar News tapte knepent sist, og viste fin form. Han er jevn og flink, og blir skummel med klaff. 1 Klondike’s Kid fikk hardt press i tet sist, og måtte gi tapt til slutt. Står til for tet, og vil lede lenge.

V75-4: 5 Hannibal K. har vist flott form i to løp nå, og jeg har klare seiersambisjoner. Han har trent fint, og er veldig rask fra start. Teten er innen rekkevidde, men han er ikke avhengig av å gå foran. Jeg tror vi vinner, stikker frem haka spanderer ikke flere markeringer i dette løpet.

V75-5: 4 Simb Moody Blue så veldig fin ut i norgesdebuten, og kan ventes forbedret. En spennende fireåring. 7 Crowd News er min luring i denne V75-omgangen. Vallaken har vært usikker i de siste startene, men duger dersom han holder seg til travet. Trener Jan Morten Hansen har dessuten fin form på stallhestene om dagen. 9 Dirty Dancing står fint til, og viste sist at han kan avslutte fort. Farlig med klaff. 10 Alegro Swiss avsluttet også flott sist, og skal ikke glemmes.

V75-6: 15 Atom Lynet var veldig god sist, selv om de antatt tøffeste konkurrentene galopperte. Han står fint til på tillegg, og selv om han skal hente 40 meter, tror jeg han vinner. Min andre banker. Jeg kjører 11 Salsnes Jerker. Vi rev av framskoene sist, og det fungerte dårlig. De sitter på denne gangen. Han er litt opp og ned, men på en god dag kan han rekke langt. Aktuell for de som garderer min banker.

V75-7: 6 Ideal Dior kjempet godt sist, og det måtte målfoto til for å skille ham og vinneren Golden Globe. Utstyres med draskylapper denne gangen, og stiller nok skjerpet i forhold til forrige start. 5 Grey Goose trivdes ikke i dødens sist. Det ligger an til ryggløp denne gangen, og får han spart kreftene lengst mulig kan han spurte forbi alle på det lange Momarken-oppløpet. jeg kjører 7 Mr. Bond, som er en premiekandidat denne gangen.

V75-forslag


V75-1: 6-8-2-9-5-3
V75-2: 4-6-3-2-9
V75-3: 2-3-9-1
V75-4: 5 Hannibal K.
V75-5: 4-7-9-10
V75-6: 15 Atom Lynet
V75-7: 6-5
Pris: 480 kroner



Siste saker:
Flere saker: ALT OM V75-TIPS

 
Annonse
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no