skilleVæret i Finnmark enkelskilleSendingeneskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Finnmark Sist oppdatert 14:31
 

Ingen avklaring i Sørvær

Det er foreløpig ingen løsning for den konkurstruede bedriften Aafjord Seafood. Eierne vil forsøke å få til en frivillig gjeldssanering.

Publisert 16.09.2004 07:02. Oppdatert 16.09.2004 07:08.
Av Rolf Jakobsen

Den ekstraordinære generalforsamlingen i Aafjord Seafood, brukte i går kveld fire timer på å bli enige om en ny plan for å redde bedriften fra skifteretten. Styreleder Lars Hustad opplyser at de nå vil forsøke å få til en frivillig gjeldssanering. Hvor stor den samla gjelda er, vil han ikke uttale seg om.

Vurderer alternativer

Det enstemmige vedtaket betyr at det nå ikke blir noen ny aktivitet ved bruket i Sørvær før runden med samtlige kreditorer er gjennomført. Samtidig betyr dette at fiskekjøper Roy Arne Pettersen foreløpig ikke får overta bruket. Hustad opplyser at generalforsamlingen ikke har takket nei til noe tilbud. Samtidig som runden med gjeldsforhandlinger pågår, vil styret vurdere alternative løsninger.

Ny egenkapital

Eierne vil fortsatt forsøke å reise ny egenkapital på beina selv om Sparebanken Nord-Norge har sagt nei til ny driftskreditt.I løpet av formiddagen skal de ansatte på Sørvær informeres om vedtaket på generalforsamlingen i går kveld.

Bakgrunn: Ny konkurs truer Sørvær (23.08.2004)
Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no