skilleToppbanner SportskilleVæret i Hordaland Topp promoskillespråkspalten toppromoskille_slutt
Hordaland Godt for ganen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hordaland > Programmer NRK Hordaland > Godt for ganen Sist oppdatert 11:45
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:

 

Vegetarlasagne

Kokken ved Baroniet i Rosendal dropper kjøttsausen og satser på tomat- og bechamelsauser.

Publisert 19.09.2003 14:43. Oppdatert 19.09.2003 14:44.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Se høstmenyen her


Lag en tomatsaus av bokstomater - mos sammen på kjøkkenmaskin/mixer.

Tilsett de urter/krydder du ønsker. Lag en bechamelsaus (melk-mel-vann-smør).

Kutt opp squash og sellerirot i tynne skiver.

Foto: Egil Torheim/NRK
Skivene legges lagvis med sausene i mellom (du kan og bruke lasagneplater, men det er ikke nødvendig).

Dryss over ost på toppen.

Stek i forvarmet ovn på 200 grader i 30 minutter. Dersom du ikke vil ha for mye brunfarge på toppen kan du legge aluminiumsfolie over de første 10 minuttene.

Serveres rykende varm.




LENKER
Siste saker:
Siste saker:

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Hordaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
 
 
 
10 SISTE NRK HORDALAND
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no