skilleToppbanner SportskilleVæret i Hordaland Topp promoskillespråkspalten toppromoskille_slutt
Hordaland Godt for ganen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hordaland > Programmer NRK Hordaland > Godt for ganen Sist oppdatert 11:45
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:

 

Omeletter

Finnes det noen enklere frokost-, lunsj-, middags- eller kveldsrett? I omeletter er alt lov!

Publisert 18.03.2003 08:40. Oppdatert 13.04.2003 09:07.
SE OGSÅ:
ALT OM:

Grunnoppskrift

Pr. porsjon: 2 egg, 2 ss vann, litt salt og litt smør til steking.

Veldig lett

Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser
Tips: Legg flatbrød, biter av omelett, røkelaks, rømme og gressløk så høyt du våger. Foto: Alf Börjesson
når den slippes i. Trekk røren inn mot midten. Omeletten er ferdig på under ett minutt. Fyllet legges på den ene halvdelen, og den andre halvdelen brettes over. Spis omeletten nystekt med godt brød, og gjerne en salat til!

Alt er lov

Det er ingen grenser for hva du kan fylle den med: Sopp, løk, hvitløk, oliven, spinat, tomat, chili, vårløk, asparges, revet ost, stekt bacon, stekte potetskiver, kyllingkjøtt, reker, scampi, blåskjell, kamskjell, pesto, parmesan, spekeskinke, kokt pasta, nudler og friske urter!

Kilde: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Siste saker:

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Hordaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
 
 
 
10 SISTE NRK HORDALAND
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no