Finnes det noen enklere frokost-, lunsj-, middags- eller kveldsrett? I omeletter er alt lov!
SE OGSÅ: |
|
|
ALT OM: |
|
Grunnoppskrift
Pr. porsjon: 2 egg, 2 ss vann, litt salt og litt smør til steking.
Veldig lett
Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser
|
Tips: Legg flatbrød, biter av omelett, røkelaks, rømme og gressløk så høyt du våger. Foto: Alf Börjesson |
når den slippes i. Trekk røren inn mot midten. Omeletten er ferdig på under ett minutt. Fyllet legges på den ene halvdelen, og den andre halvdelen brettes over. Spis omeletten nystekt med godt brød, og gjerne en salat til!
Alt er lov
Det er ingen grenser for hva du kan fylle den med: Sopp, løk, hvitløk, oliven, spinat, tomat, chili, vårløk, asparges, revet ost, stekt bacon, stekte potetskiver, kyllingkjøtt, reker, scampi, blåskjell, kamskjell, pesto, parmesan, spekeskinke, kokt pasta, nudler og friske urter!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt