skilleMøt de ansatte, NRK Hedmark og Oppland, toppbanner, promotoppskillePromo, Topp 8, 230skille_slutt
NRK Hedmark og Oppland progr. 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hedmark og Oppland > Programmer NRK Hedmark og Oppland Sist oppdatert 17:52
VÆRET
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
KONTAKT
NRK Hedmark og Oppland
2626 Lillehammer Tlf: 61 28 72 00 Fax: 61 28 72 32

Distriktsredaktør

Nettansvarlige


 

Mirian i Eindhoven vant nett-trekning

Mirian Øyhus fra Bagn vant Internett-konkurransen vår denne måneden. Hun studerer fysioterapi i Nederland og skal feire 17. mai i sjømannskirken i Rotterdam. Feiringen i kirken er svært populær.

Publisert 06.10.2000 10:30. Oppdatert 06.10.2000 10:35.
Dermed blir det lokalradio-kurs på studenthybelen i Eindhoven i Nederland, der Mirian Øyhus (22) skal studere i fire år. Hun har nå gjort unna ett år av fysioterapi-studiet. Den 16. mai drar hun tilbake til Nederland etter å ha hatt praksis på Tonsåsen de siste ukene. Mirian har vært i utlandet tidligere og er ikke førstereis-jente, og hun trives godt i en klasse med mange nordmenn, forteller foreldrene i Valdres.

Nasjonaldagen skal Mirian feire sammen med andre nordmenn i sjømannskirken i Rotterdam, en populær tradisjon blant studentene og andre norske fastboende i denne delen av Europa.
Siden hun sitter på flyet den 16. mai, lyktes det oss ikke å få tak i henne, men vi gratulerer med dagen til Mirian og alle andre opplendinger som skal feire nasjonaldag i utlandet, enten de samles på sjømannskirker, på norske ambassader eller markerer grunnlovsdagen på andre måter!




Siste saker:

 
10 SISTE FRA NRK HEDMARK OG OPPLAND
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no