- Dette er snadder og min favorittrett, forteller Elsa Wendt. Retten er litt utenom det vanlige - må bare testes!
SE OGSÅ: |
|
|
ALT OM: |
|
TIL TO:
4 lammekoteletter
Salt og pepper
Olivenolje til steking
2 dl vann
2 dl rødvin
3,5 dl fløte
|
Illustrasjonsfoto: OFE |
2 ss hvetemel, lag jevning av litt fløte
2 ts eller mer carrypaste (på glass)
2 ss mintsaus eller mer (på glass)
2 ss sennepsfrø
2 gulrøtter i skiver
Slik gjør du det
Krydre kotelettene, stek dem godt. Ha på vann, la koke opp, ha i gulrot, sennepsfrø, la koke til gulroten er nesten mør, smak til med pastaene, ha i rødvin, fløte, jevning la koke minst fire minutter, smak til med salt og pepper. Server kinaris til. Lykke til!
Elsa Wendt har sendt oss denne oppskriften. Din favorittoppskrift kan du sende til
Nett Hordaland.