skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Drept i turområde

Politiet i Harstad har slått full drapsalarm etter at en person ble funnet død i et populært turområde i Kvæfjord i Troms fredag kveld. Det er funnet spor og gjenstander langs veien som fører inn i området.Store politistyrker er nå satt inn i den tekniske og taktiske etterforskinga.

Av Jan Riise Pedersen. Publisert 01.05.2004 12:09. Oppdatert 03.05.2004 08:33.
Det var en turgåer som fant liket ved 18-tida fredag og meldte fra til politiet. Turgåeren ble fredag kveld avhørt av politiet som vitne.Politiinspektør Merethe Hessen ved Midtre Hålogaland politidistrikt sier at etterforskere fra Kripos nå er i Harstad for å bistå det lokale politiet.

Har ikke ligget lenge

Liket ligger fortsatt på funnstedet. Når politiet ennå ikke kan gi flere opplysninger om identiteten, er det fordi den døde ligger med ansiktet ned og politiet foreløpig har valgt ikke å undersøke liket nærmere. I følge politiinspektør Hessen har ikke den døde ligget lenge på stedet.Ingen personer er blitt meldt savnet i Kvæfjord eller i Harstadområdet i det siste.

Populært turområde

Liket ble funnet ca 750 meter fra hovedveien.Omådet er et svært populært turområde for folk i Kvæfjord. I tillegg foregår det vedhogst på stedet hvor den døde ligger. Skogsbilveien er normalt stengt med bom, men låsen blir ofte brutt opp.



Siste saker:
Flere saker: ALT OM KVÆFJORDDRAPET

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no