skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Tiltalte slipper ikke ut

Trondenes tingrett har bestemt at den hovedtiltalte i Kvæfjordsaken ikke løslates fra varetekt så lenge rettssaken varer.

Publisert 09.11.2004 10:33. Oppdatert 10.11.2004 08:30.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Tom Søbstad og Nils Mehren

Retten mener det fremdeles er stor mulighet for at de tiltalte skal ødelegge bevis, til tross for at de fleste vitner nå har forklart seg. Retten mener at vitnene og de tiltalte har forklart seg svært motstridende så langt, og at tiltalte kan påvirke de siste vitnene.

Flytte til Tromsø

Likevel sier retten at de forholdene de tre varetektsfenglede bor under, er uholdbare. Retten mener til og med at glattcelle er på grensen av det lovlige, og at det derfor må finnes andre løsninger. Det er nå klart at den hovedtiltalte skal sitte i varetekt i Tromsø, mens de to andre har akseptert å fortsatt oppholde seg i glattcelle i Harstad.

Flere vitneravhør i dag

I dag avhøres et vitne som forteller om den drepte Kent Inge Robertsen. Han foreteller at han har hatt flere ubehaglige opplevelser med Robertsen. Han skal, ved et par anledninger ha ramponert vitnets bil. I mars i år, omtrent en måned før han ble drept, skal Robertsen ha gått løs på bilen med en øks. Vitnet skal også ha blitt slått i hodet med øksa. Han forklarer at han var redd Robertsen.

Kontrakt på Robertsen

Det samme vitnet måtte videre svare på spørsmål om at han hadde satt en pris på Robertsens hode i forbindelse disse ubehagelige opplevelsen. I retten ville han ikke bekrefte at han var villig til å betale for at noen skulle "ta" Robertsen. Andre vitner har forklart han har satt en pris på kr. 50.000 for at noen skulle gjøre dette.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM KVÆFJORDDRAPET

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no