skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

To menn siktet i Kvæfjordsaken

Ytterligere en mann er pågrepet og siktet i forbindelse med drapet på Kent Inge Robertsen i Kvæfjord. Det bekrefter politiet. Dermed er to menn i 30-åra fra Harstad så langt sikta i saka.

Publisert 03.05.2004 08:48. Oppdatert 05.05.2004 19:37.
En 37 år gammel mann ble siktet i helgen, han fremstilles for varetektsfengsling i dag. Begge mennene er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, eller medvirkning til dette.

I følge VG jakter politiet på en tredje person i forbindelse med drapet. Politiinspektør Merethe Hessen vil verken bekrefte eller avkrefte denne opplysningen.

Bygda i sjokk

Funnet av den døde Kent Inge Robertsen på i en stabel av tømmer på skogbilveien på Rudda i Straumsbotn i Kvæfjord har sendt sjokkbølger blant folk, både i Harstad og i Kvæfjord.

I hele helga har det vært en jevn strøm av personer til politihuset i Harstad. Alle tydelig preget av det som har skjedd. Pårørende har forlatt politihuset gråtende etter meldinga om at en av deres kjære er død eller arrestert. Et vitne, som torsdag og fredag drev vedhogst nærheten av funnstedet ble kalt inn til politistasjonen med alle sine gummistøvler for å bli sjekket ut av saken.

Det viser at politiet har stått overfor en svært grundig åstedsgransking, der alle spor langs skogsbilveien er sjekket.


Politiinspektør Merethe Hessen

Sparsomme med opplysninger

Overfor media har politiet vært svært sparsomme med opplysninger. Lenge var det uklart hvilket kjønn den døde hadde og hvem den døde var, og ryktene har florert.

Enkelte medier kunne fortelle at den drepte var ille tilredt da han ble funnet. Det kaller politiet en ren spekulasjon. Politinspektør Merete Hessen sier politiet holder på opplysninger for å unngå at vitner blir påvirket av det de har lest eller hørt i mediene.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM KVÆFJORDDRAPET

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no