skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

- Sloss med avdøde - drepte ikke

Den hovedtiltalte i Kvæfjordsaken innrømmet i retten i dag at han sloss med avdøde inne i leiligheten til en av de andre tiltalte. - Men jeg drepte han ikke, sier mannen.

Publisert 03.11.2004 13:44. Oppdatert 04.11.2004 09:27.
Tom Søbstad

Harstadmannen sier at slosskampen startet etter at Kent Inge Robertsen først hadde slått ham ned og rispet ham med en kniv. Bakgrunnen for dette skal være at Robertsen beskyldte de andre for å være polititystere.

-Jeg hadde ingen intensjon om at det skulle blil bråk, jeg skulle bare prate med ham, sa den tiltalte. Han hevder at Robertsen var i live også etter slosskampen.

Fraktet bort i live

Hovedtiltalte sier videre at det var tiltalte nr. 2 som slo Robertsen i hodet med en metallstang mens de var i leiligheten. Denne mannen er også tiltalt for drap under særdeles skjerpende omstendigheter, eventuelt å ha mishandlet et lik eller å ha medvirket til det.

Hovedtiltalte hevder at Robertsen var i live da han ble fraktet bort fra leiligheten i Harstad. -Jeg kjent på pulsen han, og den var veldig høy, sa hovedtiltalte. -Jeg ville sjekke tilstanden hans, han var bare svimeslått. Robertsen var rullet inn i et gulvteppe og bakbundet da han ble fraktet av gårde til Kvæfjord.

Hovedtiltaltes forsvarer, John Christian Elden.

Skuddpremie

Statsadvokat Erik Thronæs sier at et av vitnene som skal føres i saken, kommer til å fortelle at det var satt en pris på hodet til avdøde i forbindelse med et narkotiaoppgjør i byen. Tiltaltes advokat, Jon Christian Elden hevder at det ikke var noe spesielt motiv som ligger bak hendelsen. Elden mener saken ennå ikke er oppklart fordi det ikke er klarlagt når Robertsen død

Siste saker:
Flere saker: ALT OM KVÆFJORDDRAPET

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no