skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 
Samleside: KNIVDRAP I NORDREISA

Frifinnelse i Nordreisasaken

Den tiltalte i Nordreisadrapet ble frifunnet for forsettlig drap. Rettens flertall mente at den 16 år gamle somaliske flyktningen handlet i nødverge da han drepte sin 17-årige landsmann.

Kommunen sviktet

Nordreisa kommune sin behandling av den 16 år gamle drapstiltalte somalieren var ren omsorgssvikt, mener forsvareren. Han går inn for frifinnelse, mens aktor ba om 7 års fengsel i retten i dag.

Vitne på ferie, nordreisasaken utsatt

Drapssaken fra Nordreisa skulle vært avsluttet i morgen, men retten ble i dag nødt til å utsette saken en uke. Årsaken er at et av de sentrale vitnene er reist på ferie, og politiet har ikke klart å finne ut hvor hun er.

- Tiltalte virket iskald

- Tiltalte virket helt rolig, ja nesten iskald etter drapet. Det hevdet læreren som sto like i nærheten da drapet på en somalisk 18-åring ble begått.

Tiltalte ble truet på livet

Den tiltalte i drapssaken fra Nordreisa i november, hevder at han stakk Ali Abdi for å verge sitt eget liv. Den 17 år gamle tiltalte forteller at Ali tok strupetak på ham og klemte til i flere minutter.

Ikke meningen å drepe

- Jeg forstår hva jeg har gjort, og jeg angrer. De angrende ordene ble formidlet av kapellan Kenneth Andersen under en samling på Nordreisa videregående skole torsdag formiddag.

Fire ukers varetekt

Unggutten som er siktet for knivdrapet i Nordreisa i går, ble i dag varetektsfengslet i fire uker. Politiet ba om åtte uker.

Redde etter drapet

Folk i Nordreisa er redde etter at en 16 år gammel somalsk gutt drepte en medelev med kniv i går ettermiddag.

Knivdrap i Nordreisa

En 17 år gammel gutt døde onsdag ettermiddag etter at han ble stukket med kniv av en medelev. En 16 år gammel gutt blir siktet for forsettlig drap.


Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no