Mettende og god salat som alle liker, med pasta, kylling og hvitløk.
SE OGSÅ: |
|
|
ALT OM: |
|
Dette trenger du
Ca. 500 g trefarget pasta
(sløyfer eller annet smått og lett)
2 pk kyllingfilet (ca. 400 g)
To-tre hvitløksfedd
To-tre sjalottløk
Fersk ananas
Paprika
Krydder etter smak, men nymalt pepper og estragon er nesten et must.
Slik gjør du det
Kok pastaen, mye olje, salt og pepper i kokevannet. Kokes bare til "al dente"-tilstand. Vendes i Extra Virgin Olive Oil etterpå, settes vekk mens de andre ingrediensene tilberedes. Del sjalottløkene i to, legg hvitløkfedd og sjalottløk i stekepanna med oliven olje. Surr et minutt eller to før de store bitene av kyllingfileten legges oppi godt varm panne. Brun dem godt på alle kanter, strø over salt, pepper og estragon mens du blander dem med løken. Kutt ananasen i biter. Gi paprikaen en liten omgang i stekepanna, og blandingen kan starte. Vend sammen alle ingrediensene, krydre med salt, pepper og estragon, og salaten er klar.
Dressingen er viktig
En halv boks lettrømme
En halv dl kefirmelk
2-3 ts sukker
1 ss balsamicoeddik
saften av en halv sitron
masse estragon!
salt og grovmalt pepper
Hvis du vil ha farge; bruk røbetsaft!
Oppskrift fra Anne Mari Svinsaas, Løkken Verk.