|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
Chilensk ertesalatHer er forslag til en god salat til middagsretter, spesielt kjøttretter. Publisert 02.01.2003 08:43. Oppdatert 02.01.2003 08:56.1 boks husholdningserter (ikke selskapserter, for de har annerledes konsistens)
1 liten løk
1 dl eddik
1 dl olje (soya eller mais)
1 liten spiseskje salt
Slik gjør du detLøk og erter blandes i en dyp skål. Hell på eddik, og bruk to gafler og bland rundt. Hell så på oljen, og fordel dette
godt over erter og løk. Til slutt tilsettes saltet, og erter og løk snus i dette også. Salaten skal ikke moses. Dersom du vil bruke tørre erter, må du koke dem til en myk konsistens før blanding, men ikke kok dem i stykker. Retten settes gjerne i kjøleskap 15 minutter før servering.
Innsendt av Elin Tveit.
Siste saker:
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|