skilleToppbanner SportskilleVæret i Hordaland Topp promoskillespråkspalten toppromoskille_slutt
Hordaland Godt for ganen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hordaland > Programmer NRK Hordaland > Godt for ganen Sist oppdatert 11:45
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:

 

En agurknytelse

Slangeagurk skrelles og rives grovt på råkostjern. Sett agurken i dørslag i kjøleskapet natten over, slik at den får renne av seg.

Publisert 29.07.2002 13:25.
SE OGSÅ:
ALT OM:
1 beger yoghurt naturell
1 beger crème fraîche
1 berger lett rømme
1 fedd fint hakket hvitløk blandes sammen med yoghurten, rømmen og crème fraîche. Settes i kaffefilter eller sileklede i kjøleskap natten over. Det blir en del avrenn, så sett et dypt fat under. Husk at mysen kan brukes i brød.
Bland Agurk og yoghurt-dressing. Om salaten er alt for sur, kan en teskje melis blandes inn. Smak til med salt og pepper.

Prøv også tomatbalsam

Rosiner settes i balsamikoeddik i et tett glass i noen timer, helst natten over. Skjær tomater i ringer. Dander i et fat. Hell rosiner og balsamikoeddik over. En skikkelig forbrenningskicker!
Oppskrift fra Nina Rolland, Bergen

Siste saker:
Flere saker: ALT OM SALATER

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Hordaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
 
 
 
10 SISTE NRK HORDALAND
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no