skilleToppbanner SportskilleVæret i Hordaland Topp promoskillespråkspalten toppromoskille_slutt
Hordaland Godt for ganen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hordaland > Programmer NRK Hordaland > Godt for ganen Sist oppdatert 11:45
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:

 

Varme plommer med bringebærhonning

Hardanger flyter over av plommer, og vi gir deg et spennende og enkelt alternativ til hvordan du skal bruke denne frukten.

Publisert 13.09.2002 06:43.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Foto: Egil Torheim/NRK
Sats heller på norske plommer framfor nektariner og andre sydfrukter er kokk Pål Drønens motto.

3 store modne Malardeplommer
2 spsk honning
3 spsk vispet krem

Del plommene i to, ta ut stenen. Legg dem i ildfast form, sett dem midt i ovnen ved 180 grader i 10 minutter. Ta ut plommene, legg dem på serveringsfatet, drypp over 2 spsk. honning (honningen må være flytende), dander kremen over plommene.

LENKER
Siste saker:

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Hordaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
 
 
 
10 SISTE NRK HORDALAND
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no