Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Flau forestilling av Tromsø IL

Tromsø Idrettslag skapte ikke en eneste målsjanse da Aalesund gjestet Alfheim søndag kveld. Aalesund vant kampen fortjent 1-0.

Publisert 27.07.2003 20:38. Oppdatert 28.07.2003 09:26.
Gløden og entusiasmen fra Rosenborg-kampen var borte. TIL-spillerne virket sørgelig tafatte, og ikke en gang hjemvendte Ole Martin Årst greide å levere varene.

Første omgang ble et langt gjesp. Aalesund hadde omgangens eneste målsjanse, da Erlend Holm skjøt i tverrliggeren.

Dramatikk

Andre omgang ble preget av dramatikk. Dommeren ga seg ikke før han hadde delt ut seks gule og ett rødt kort. Det røde fikk Tromsøs Peter Kovacs tidlig i 2. omgang. Bare minutter senere skjøt Bjørn Erik Melland Aalesund opp i ledelse på en flott markkryper.

Tromsø presset på mot slutten, men greide ikke å komme til avslutning. En flau forestilling av "Gutan", og nok et bevis på hvorfor laget ligger nederst på tabellen.