Samleside: SAUSER OG TILBEHØR |
I serien kvardagsrettar er me komne fram til flesk og duppe, eller dippe.
I dag er det på mange måtar nasjonalretten som står på menyen.
Dette er en velsmakende kveldsrett som hele familien vil like. Den kan du lett lage selv.
Stekt breiflabbfilet i rødbetsaus med rotmos!
Danskenes smørbrødtradisjoner er inspirasjonen bak ukens Godt for Ganen-rett. Stikkord er høyt, mye og godt.
Godt brød skal ikke bare ha god smak – det skal også se vakkert ut.
Å lage roastbiff er enklere å lage enn mange tror. I tillegg er det økonomisk.
Lag din egen Pesto og dressing på en, to, tre!
Er du lei av pinnekjøtt, lutefisk og svineribbe? Da kan det kanskje passe med denne alternative julemiddagen.
Entrecôte med hvitløksmør! NAM! Her finner du også mange andre oppskrifter på kryddersmør til grillmaten.
FLERE SAKER
|